Slash la Bucuresti (2013)

Cand s-a anuntat ca Slash va veni la Bucuresti, am ramas usor uimit ca va concerta la Sala Palatului. M-am grabit sa-mi iau bilet in primul rand, lateral dreapta, in zona de scena a lui Slash. Biletele au avut un cost accesibil si Sala Palatului a fost plina.

slash_2013_01

Desigur, odata cu aparitia pe scena a lui Slash, Myles a The Conspirators, nimeni din primele randuri nu a mai ramas asezat :) E un imens avantaj cand scena e foarte jos si nu existe baricade intre trupa si public. Experienta e unica.

slash_2013_02

Slash e genial, atat in compozitii cat si in solo-urile live. Myles Kennedy e un solist bun, poate cel mai bun dintre toti cei cu care a cantat de cand s-a despartit de Guns N' Roses. Si ceilalti componenti ai trupei sunt carismatici, iar basistul, care canta si vocal pe anumite piese, e foarte activ si comunica permanent cu publicul.

Pe parcurs si la finalul concertului, Slash a impartit fanilor pene de chitara, din care una a ajuns si la mine.

slash_2013_03

Am mai stat putin dupa finalul concertului pentru a obtine un setlist de la cei care strangeau aparatura de pe scena.

slash_2013_04

La iesirea de la Sala Palatului, m-am reintalnit cu un prieten, mare fan Slash/GN'R, care mi-a spus ca Slash acorda autografe daca astepti cateva minute la iesirea artistilor, in zona in care era parcat autocarul. Deloc intamplator, aveam la mine un poster inclus de cei de la Aerosmith in editia Deluxe a albumului "Music From Another Dimension", poster ce contine un desen cu trupa Aerosmith facut de Slash in '82. La iesire, am obtinut un autograf de la Slash, amuzat de posterul meu. L-am intrebat daca a ascultat ultimul album Aerosmith si mi-a raspuns "Yeah. It's good." Nu parea foarte convins, totusi :))

slash_2013_05

Am plecat spre casa impreuna cu amicul meu care il mai vazuse pe Slash pe vreo 10 ori in concert. Si ma intrebam daca o sa-l mai vad si eu vreodata in Romania...

Blah, blah, blah