Si care e problema?

Citesc un articol pe GSP in care se scrie despre posibilitatea ca Steaua sa joace un meci fara spectatori, din cauza faptului ca s-au arunca diverse obiecte in teren la ultimul meci disputat pe teren propriu. Mai multe amanunte ar fi irelevante, importanta este insa discutia dintre suporteri, in josul paginii. Dialogul suna cam asa (cu corecturile de rigoare, pentru a se intelege ideea mesajelor):

forever_steaua: Din cauza celor de la Peluza Sud avem de tras toti suporterii. Peluza Sud, gasiti-va alt loc sa va drogati, nu tribuna stadionului, si lasati-ne sa ne uitam la meciurile Stelei.

achiles: Astia care comenteaza... Bricheta s-a aruncat de la tribune cetateni.

forever_steaua: Si bannerul ala odios tot de la tribune s-a afisat? Cei din peluza strigau importiva lui Becali la 0-1 cu CFR, exact cind a marcta Surdu, nici nu s-au bucurat ca Surdu le-a strigat ce strigau ei. Vagabonzii de la Peluza Sud sa fie interzisi pe Ghencea.

achiles: Ba ***, de ce *** nu cantati voi, ba lacheilor, ca fara peluze e liniste totala in stadion... Ce banner oribil? oribil doar pentru tarani ca tine, poate...

Din discutia asta aprinsa desprind ca "fara peluze e liniste totala in stadion". Cum adica, asa ca pe majoritatea stadioanelor din Anglia? Adica acolo unde pot merge suporteri cu varste intre 5 si 85 de ani, de sex masculin sau feminin, la meciuri? Adica acolo unde e civilizatie?

Vreau sa fie liniste totala pe stadion, care e problema? Vreau sa urmaresc meciul in liniste, de pe scaun, si sa aplaud la goluri. Vreau sa se auda suflul tribunelor atunci cand e o faza mai importanta, nu sa aud imnuri si tot felul de rime destepte dibuite de poetii de galerie. Nu vreau bannere, nu vreau seminte, nu vreau torte si omor intre suporteri. Vreau sa ma duc linistit la stadion, sa vad linistit meciul si sa ma intorc linistit acasa. Vreau liniste in fotbal.

5 comentarii

 1. 12 Aug 2009 la 13:15

  atunci stai acasaaaaaaaa!

 2. 12 Aug 2009 la 14:42

  sau muta-te in anglia. in civilizatia lui peste unde se omoara prostii pe strazi. Unde au murit cu zecile si au fost suspendati 5 ani din toate competitiile din cauza idiotilor care astazi sunt civilizati.

  Ii urasc pe dobitocii de la tribune mai mult decat pe cretinii din peluze. Pentru ca sunt mai multi si pentru ca se asemana ciobanului sau altor specimene de la televizor. In peluze se poate rezolva mult mai usor treaba. In peluze daca un dobitoc arunca orice fel de obiect in teren e luat in vizor de cativa, batut putin, dus afara, batut mai mult, lasat acolo. Suspendarea asta daca vine vine din cauza samantarilor. Cetatenilor.

  In peluze sunt oameni care chiar tin la steaua, sunt acei cel putin 1000 de oameni mereu prezenti, indiferent de situatie sau de vreme. Pe cand in tribuna sunt aia care vor sa vada meciu, sa sparga samanta si sa injure pe toata lumea. Majoritatea celor prezenti in tribuna a IIa mai ales sunt la fel de sovini, rasisti si idioti ca aia din peluze. Doar ca ei sunt si lasi si cacanari pe deasupra. Nu zic, nu-i nimic curajos in a fi prost, rasist, sovin sau mai stiu eu cum, dar sa fii si sa negi asta este o dovada de lasitate.

  Asadar daca civilizatia arata ca-n tribune, atunci pot spune ca ma pis pe ea de civilizatie si prefer situatia actuala.

 3. 13 Aug 2009 la 09:10

  un prieten a fost la meci pe old trafford si zicea ca ii zice teatrul viselor pentru ca e ca la teatru, toata lumea sta jos si aplauda.

  vreau sa vad macar un meci, dupa care ma pot pronunta. e adevarat ca s-au batut, au fost exclusi si acum se bat in locuri dinainte stabilite etc, dar nu e problema celor care vin la meci.

 4. 14 Aug 2009 la 11:28

  perfect de acrod cu tine. am fost o data pe stadion si nu-mi mai trebuie. sa mor de inima de fiecare data cand urla unul despre organele lui sexuale introduse in diversi jucatori sau onomatopee la volum maxim. de cand am fost pe stadion comentatorii sportivi mi se par de-a dreptul inteligenti, in sensul ca pot articula pe un ton lejer si decent.
  eh, dar eu oricum cred ca noi nu suntem facuti pentru civilizatie...noi ar trebui sa fim folositi la cules de banane.

 5. 14 Aug 2009 la 13:17

  vad ca esti in asentimentul celor care afirma despre romania ca e "o tara frumoasa, pacat ca e locuita" :))

  nu stiu ce sa zic... eu cred ca noi am importat civilizatia si ea a inceput sa moara odata cu strabunicii nostri.

Blah, blah, blah