Sex Tapes

Mi se pare ciudata strategia sex tape-urilor. Povestea clasica pe care o auzi e ca un fost amant/amanta a vedetei respective vinde caseta filmata in urma cu 1-2 ani, cand erau impreuna. Dupa care incepe sa circule pe net o filmare tremurata, de multe ori facuta cu telefonul mobil. Cateodata, filmul respectiv apare si pe DVD, cum s-a intamplat cu Pamela Anderson si Paris Hilton.

Ce ma nedumereste e contradictia dintre efortul depus de vedete pentru a-si asigura o anumita imagine si calitatea jalnica a performantelor de pe banda. Am vazut multe astfel de sex tapes si niciuna nu mi-a trezit interesul. Momente absolut patetice, uneori chiar hilare, nici nu-mi dau seama de ce le-au mai filmat.

Cu toate ca niciodata nu-mi pun sperante sa gasesc ceva interesant, curiozitatea ma impinge sa vizionez fisierele de pe net cand mai apare cate o astfel de aventura filmata. Asa am dat peste Anya Ayoung-Chee sex tape. Personajul central este Miss Trinidad and Tobago Universe 2008, o domnisoara care a candidat la Miss Universe 2008, fara succes insa.

Anya Ayoung-Chee

Povestea zice ca Anya, impreuna cu prietenul ei Wyatt, s-au filmat in diferite momente ale vietii lor (sexuale). La un moment dat, in imagini apare si o buna prietena a cuplului, care participa la jocul in trei. Ce e diferit in cazul acestor imagini fata de altele asemenea aparute in ultimii zece ani e calitatea sexului. Lucrurile se petrec in sus, in jos, in fata, in spate, in doi si in trei. Chiar daca fisierele au ajuns pe net dupa ce Wyatt si-a dus laptopul in service, e bine ca un astfel de sex tape apare, ca sa le arate si altora fie sa scoata ceva mai de calitate, fie sa nu mai scoata nimic (Paris Hilton chiar are ceva de invatat!).

Filmuletele circula pe net. Calitatea nu este extraordinara, dar "se intelege" :))

6 comentarii

 1. 26 Nov 2009 la 09:16

  frate, compari DOUA ASIATICE cu paris hilton ???

 2. 26 Nov 2009 la 10:57

  da, de ce nu?

 3. 26 Nov 2009 la 21:21

  pai sa comparam, atunci :)

 4. 26 Nov 2009 la 22:06

  cum adica? nu stii "One Night In Paris"? ca asa se numeste dvd-ul scos. tudor, ma dezamagesti :)

  are 1.76 GB, il vrei? :))

 5. 27 Nov 2009 la 10:25

  sunt la curent...pe de alta parte, cum nu sunt un fanatic HD din motive de timp si comoditate...si UPC...eu il stiam la vreo 500 MB :p

 6. 27 Nov 2009 la 13:02

  aoleo, daca apare si hd e chiar penibil :) ce-ti mentionam eu e o simpla varianta dvd.

Blah, blah, blah