Sex cu gandul la altcineva

De multe ori am auzit chestia asta legata de sex: sa fii cu gandul in alta parte. Cu alte cuvinte, sa fii in pat cu prietena ta si tu sa te gandesti la secretara de la serviciu. Voi aborda problema din punctul meu de vedere, pentru ca nu stiu exact cum se invart rotitele femeilor in cazul problemei de fata. Ma gandesc ca oricine are fantezii cand vine vorba de sex, iar multi le pun in practica de-a lungul vietii (sexuale). Daca folosesti o pereche de catuse sau frisca e okay, dar ce facem cu fantezia de a-ti inlocui partenerul cu imaginea vecinei de palier?

Unii vor spune ca e vorba de faptul ca relatia incepe sa scartaie si deja te uiti in alte parti dupa o posibila viitoare partenera. Sau, mai putin drastic, ca pur si simplu vrei sa variezi si te-ai saturat de "ce-ai acasa". Indraznesc sa spun ca cele de mai sus nu sunt corecte si ca lucrurile stau putin diferit.

Cand ajungi sa te gandesti la o alta femeie in momentul in care faci sex cu prietena ta e grav. E posibil ca acela sa fie inceputul sfarsitului relatiei, dar mai important decat atat e ca urmatoarea relatie s-ar putea termina in acelasi fel daca nu afli cum ai ajuns in situatia aia. Daca derulezi filmul inapoi, o sa vezi ca in relatia actuala ai fost nemultumit de diverse lucruri la partenera ta: fie ca ea nu voia sa se expuna cand i-ai propus sa faceti sex in lift sau ca "de 3 ori femeie" inseamna altceva pentru tine si pentru ea. Nu conteaza care a fost motivul, dar s-a intamplat sa fii refuzat cu anumite propuneri si idei mai... nastrusnice. Si acolo s-a rupt ceva, te uiti in jur si-ti creezi propriile fantezii legate de colega de la birou, doamna profesoara sau Shakira ("iti dai seama, frate, cum se misca asta? pai ce, doar n-o sta tzeapana ca Marilena!").

Nu exista femeia perfecta, dar exista femeia perfecta pentru tine. Daca stii ce vrei, daca ai trecut prin cateva relatii si ai inteles ceva din ele, atunci ai mari sanse sa fii fericit. Important e sa nu ceri ceva de unde nu e, ci sa cauti persoana potrivita care iti poate da ce ai nevoie. Nu e usor, dar nici nu ar trebui sa-ti ia peste 35 de ani din viata s-o gasesti. Pentru ca apoi e prea tarziu sa mai opresti liftul intre etaje.

PS: stiu o multime de oameni care nu se potrivesc textului de mai sus. In loc sa aruncati cu pietre, adaptati-l la situatia voastra :)

PS2: nu ma asaltati cu propuneri indecente, sunt intr-o relatie care merge excelent ;)

Blah, blah, blah