Semne bune anul are

Ma simt bine in 2011. E de munca, e de gluma, n-a trecut nici o luna si s-au intamplat atatea. Si-am avut parte de multe surprize placute.

2011 se anunta la fel de misto ca '99. La final de '98 am renuntat la carding, am intrat in noul an pe net si incepusem o noua etapa din viata, primul din cei sase ani de facultate. Si acum, ca si atunci, am renuntat la ceva odata cu intrarea in noul an: nebunia de Burn Day. Sunt mai linistit decat am fost anul trecut si incepe o noua etapa din viata mea, una in care sper sa am noroc cat am avut in cei sase ani de facultate.

Maine e 25 ianuarie, dar datoriile la stat ale lui Smiley nu mai rasuna in casti. Acum e Queens of Dogtown cu cover-ul "I Remember You".

La fel ca acum 11 ani, nu pricep de ce fetele singure se tin scai de prietenele lor care sunt combinate. Si astfel merg cate trei, el, gagica-sa si prietena ei, de ocupa tot trotuarul. Dar asta e doar in gimnaziu, ca la liceu ajung 'eleve porno'.

S-au intamplat multe lucruri frumoase in '99. Am cunoscut o femeie extraordinara cu care sunt prieten si acum, desi traim la mii de kilometri distanta. In toamna a aparut FIFA, la care am iesit campion la un concurs in Leu. Si cu ce echipa: Toronto. Din pacate, atata FIFA ca in 99 nu voi putea sa joc si anul asta, pe-atunci bagam 4-5 ore pe zi... plus Quake. Totusi.

Cu 11 ani in urma m-am integrat intr-o comunitate web de lesbiene din Anglia cu nickname-ul "manners", derivat de la "man". Era vremea cand pierdeam ore intregi pe zi la chat si caterinca cu diversi oameni de pe planeta. Intre timp mi-am dat seama ca lesbienele sunt okay doar pe chat, undeva departe. I-am propus unui prieten sa trimitem toti gay-ii pe Luna si el m-a corectat: sa-i trimitem pe Marte, s-ar putea sa ajungem sa locuim pe Luna.

In '99 am cunoscut unul din cei mai buni prieteni pe care i-am avut vreodata. In 2011 o sa-l vad din nou si-o sa ne facem de cap la masinute tamponand fete dornice si trimitand copii dolofani cu fata in volan.

La concertul din '99 mi-a placut Monster Magnet mai mult decat Metallica. Acum ascult Monster Magnet vs. Adrian Young cu piesa "Mirror People", de pe "Californication Soundtrack: Season 4".

2011 o sa fie cel putin la fel de tare ca '99. Daca atunci inchiriam casete de la Hollywood Music&Film si ma indragosteam de Meg Ryan in "You've Got Mail", acum pot descarca orice film din cateva click-uri. Ne strangeam trei oameni si ne uitam la filme toate noaptea. Ei isi luau saorme, eu hamburger. Au existat si vremuri cand nu mi-a placut saorma.

Ma duc la culcare, lumea s-a culcat demult. Unele lucruri nu se schimba niciodata. Noi sa fim sanatosi.

2 comentarii

  1. 25 Jan 2011 la 07:10

    Si...sa nu uitam... in 1999... finala UCL, Manchester - Bayern :D

  2. 25 Jan 2011 la 15:08

    aoleu, cum am uitat. 26 iunie :) poate avem si anul asta un UCL castigat de ManU :D

Blah, blah, blah