Se apropie derby-ul United-City

Acum aproape 7 ani de zile, Wayne Rooney inscria cel mai misto gol din derby-urile United-City pe care le-am vazut. O foarfeca in careul lui City, pe stadionul cetatenilor, care s-a dus direct la vinclu si m-a uns pe suflet.

Pe 10 decembrie, Man United asteapta vizita cetatenilor, deci meciul se va desfasura "acasa". Asta e partea buna, pentru ca sunt si aspecte mai putin bune, precum suspendarea lui Pogba, care nu va putea juca, sau handicapul de 8 puncte in clasament intre cele doua echipe.

Ar trebui ca jucatorii din actuala echipa a lui Mourinho sa vizioneze cateva meciuri din istoria recenta a diavolilor, sa intre in ritmul si atmosfera de derby. Poate ii ajuta si Gary Neville, care se pregateste in fiecare weekend pentru emisiunea "Soccerbox". Sau Paul Scholes si Rio Ferdinand, ale caror critici constructive trebuie luate in seama, chiar daca sunt exprimate intr-o banala emisiune TV.

As vrea sa-l vad pe Rashford ca rateaza mai putin, pe Lukaku ca incearca mai mult, pe Martial ca dribleaza mai cu succes, pe Lindelof ca nu mai gafeaza si pe Lingard mai constant. Mi-ar placea sa-i vad titulari pe Ashley Young, pe Valencia, pe Matic. De Gea e punct fix, postul asta nu se discuta. In rest, depinde de inspiratia lui Mourinho si de gandirea lui, care sper sa nu fie ultra-defensiva, precum in meciul cu Liverpool. Nu de alta, dar Man City marcheaza, daca o tot lasi sa te preseze pana in ultimul minut al prelungirilor.

Hai baietii!

Blah, blah, blah