Sa evitam Air Canada

Kevin Smith, cunoscutul regizor american, trebuia sa participe la o discutie deschisa cu publicul in Edmonton, Canada. Omul si-a facut bagajele cu o seara inainte, si-a rezolvat problemele in ziua respectiva si apoi a luat-o spre aeroport. Zborul era programat la 11:05 si, dupa cum se stie, trebuia sa fie la aeroport cu 2 ore inainte, anume 9;05. Smith a ajuns la aeroport la ora 9:48. A asteptat la coada 15 minute pentru a se imbarca. Fara un anunt in prealabil, cand a ajuns la ghiseu i s-a spus ca nu se mai poate imbarca. In disperare de cauza, a spus ca renunta la bagaje si ca vrea sa se urce direct. Numai ca zborul era inchis!

Sa recapitulam: omul nu a putut sa ia avionul, desi lumea inca nu se imbarcase. Imbarcarea a inceput la 20 de minute dupa ce Kevin Smith a fost refuzat, iar avionul a decolat peste inca 30 de minute, deci el avea 50 de minute sa se imbarce linistit!

Plecam joi din Austria si Silvia imi tot spunea "hai, hai" ca trebuie sa fim cu 2 ore inainte la aeroport. Nu m-am grabit si ii tot spuneam sa stea, ca doar n-o sa ne refuze ca am venit cu doar o ora jumate inainte. Iata ca uneori trebuie sa respecti la litera ce se zice, altfel... ai incurcat-o.

Blah, blah, blah