S-a reunit ABBA!

Au fost multe zvonuri false despre faptul ca cei patru membri ABBA s-au reunit, dar de da asta e pe bune: ABBA s-au reunit si au compus piese noi!

Membrii ABBA nu mai sunt tineri: Agnetha Faltskog are 68 de ani, Bjorn Ulvaeus are 73, Benny Andersson are 71 si Anni-Frid Lyngstad are 72 de ani. Nu stiu ce s-a intamplat, ce i-a manat de la spate, dar se pare ca hotararea de a nu se mai reuni vreodata, luata acum multe decenii, a fost incalcata in 2018.

Desi se aude si de faptul ca ABBA va pleca intr-un turneu mondial, aceasta informatie este eronata. Exista un plan pentru un show 3D, iar membrii trupei sa fie in fapt niste proiectii - practic, o versiune digitala a artistilor, asa cum aratau ei in la inceputul anilor '80.

S-au aflat si numele unor piese noi care vor fi disponibile in curand:

I Still Have Faith In You - o balada scrisa de Bjorn si Benny, cantata de Agnetha si Anni-Frid, care va fi lansata in luna decembrie, in cadrul unei emisiuni TV

Don't Shut Me Down - o melodie ritmata, a carei lansare pe single va avea loc la inceputul turneului

Am spus de multe ori ca ar fi foarte misto sa se reuneasca ABBA, mai ales ca exista cel putin o varianta "noua" de Best of lansata in fiecare an. Din pacate, cred ca s-au hotarat prea tarziu sa faca pasul asta. Mi-a placut albumul "A" lansat de Agnetha Faltskog in 2013 si poate atunci mai era loc de ABBA in piata, dar au mai trecut 5 ani si s-ar putea ca vanzarile unui eventual turneu cu 'animatii 3D' sa nu prinda la public.

Chiar daca nu as merge la turneul avatarelor ABBA, de-abia astept sa ascult noile piese!

So I say
Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance, what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me

Blah, blah, blah