Romanii n-au talent la montaj (2)

M-am uitat la episodul 4 din serialul "Romanii au talent". Dupa episoadele 2 si 3, in care pareau ca lucrurile perfect, iata ca episodul de aseara a fost cu ghinion - tot la montaj. In scena de mai jos veti vedea clar cum sunt inversate anumite cadre, pentru ca X-ul lui Mihai e intai aprins, apoi stins si iar aprins.

rat 1 rat 2 rat 3

Clipul mai jos:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

O alta faza care m-a deranjat e ca dupa ce m-am plictisit de cadre cu oameni care beau Coca-Cola sau Dorna (2-3 cadre pe episod), producatorii au simtit imperativ nevoia de a cenzura o sticla de Borsec, pentru ca probabil acea sticla ar fi dublat vanzarile Borsec in Romania si Coca-Cola ar fi suferit un colaps mai ceva ca business-urile din Japonia. Hai sa fim seriosi, cata foame e in televiziunile de la noi?

rat 4

M-am saturat de legile de la noi, de CNA si alti diriguitori. M-am uitat la un show in America unde interlocutorul nu avea semnal pe un telefon si a injurat compania la care avea abonament, AT&T. Replica moderatorului a fost "de ce nu ti-ai luat abonament pe Verizone?". La noi asta cand se va intampla?

3 comentarii

  1. 28 Mar 2011 la 17:44

    va iubesc a dori daca se poate id dumneavoastra

  2. 28 Mar 2011 la 18:15

    ce ID? Apple ID?

  3. 14 May 2011 la 13:36

    mdah.....uni nau talent.ce sa le`faci!:(;))

Blah, blah, blah