Romanii hau talent, manca-ti-as!

Dupa episodul unu am zis ca nu ma mai uit. M-a enervat Mihai Petre la culme cu aroganta lui si prin faptul ca era mereu, dar mereu!, primul care apasa pe buton. Si comenta de multe ori in plus. Si fazele cu Coca-Cola despre care am mai scris...

Cel mai enervant dintre toti s-a dovedit, in timp, concurentul cu voce de pisica in calduri, Iustin Timberlake. La inceput nu l-am remarcat. Desi ziceai ca taie otel la joagar, cu fata aia de programator nu m-a enervat prea tare. Dar in saptamana care a urmat toata lumea a vorbit despre el de parca si castigase.

Episodul 2 din "Avem talent" nu l-am prins live, dar s-a obosit cineva sa-l traga HD si sa-l urce pe net. Diferentele fata de primul episod au fost majore. Mihai Petre mai normal, montajul mai decent, concurenti mai ciudati si Andi Moisescu in forma maxima. La cel putin doua faze era sa lesin de ras. Le-am adunat in montajul de mai jos, desi nu stiu cat de tari vi se vor parea scoase (usor) din context. In orice caz, acum ma pregatesc cu speranta de episodul 3!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Blah, blah, blah