Relaxarea de vara asta

2012 nu a inceput bine. Vreme neobisnuit de rea, tragedii prin toata Europa, probleme pe toate planurile la noi. Revolte in Piata Universitatii, nebunie in Parlament, jocuri de culise penibile, haos total. Afacerile merg greu, oamenii sunt din ce in ce mai slab pregatiti, mai dezinteresati. Stresul e mai mare pentru cei carora inca le mai pasa si cam trebuie sa-ti pese, pentru ca vremea in care te mai putea 'descurca' a trecut. Interesele personale si egoismul au luat complet locul oricarei forme de compasiune sau de bun simt.

Anotimpurile se schimba, dar am observat mai greu asta. Din spatele jaluzelelor trase pe jumatate, concentrat in fata monitorului, observ mai degraba mici schimbari in Gmail decat faptul ca a venit primavara. Alergand intre recuperat bani si scris OP-uri, viata e un vartej fara cap si fara coada. Telefonul suna de zeci de ori pe zi si nu stii niciodata daca e de bine sau de rau. Slava Domnului ca e mai mult de bine, pentru ca altfel situatia isi pierdea si ultima urma de roz.

Nimic nu poate merge la infinit intr-o singura directie. Si pentru ca nu sunt semne ca merge mai bine, trebuie sa ne construim propriul ecosistem pentru a ne proteja, sa nu ne pierdem mintile. In acest mediu nou creat trebuie definite cateva zile de vacanta in care sa schimbam aerul si sa ne detasam de tot. Viena, Paris sau Londra, plus masinute tamponate la Constanta. E doar o recomandare, acum voi puteti sa alegeti si Vama Veche, fiecare cu destinatia lui. Chiar si Barcelona merge pentru plaja, daca nu va stau in gat Gaudi sau Dani Alves.

Relaxarea e cea mai importanta. Vara asta o cere, mai ales ca vin vremuri grele. Mai grele, cu mult peste ce a fost pana acum. E doar o parere personala, greu de argumentat; un fel de "feeling". Un "level" nou care trebuie sa ma prinda cu sanatatea si scutul la 100%.

Vara asta, daca ma sunati si nu raspund, sunt asa:

pisica mare

2 comentarii

 1. 11 Apr 2012 la 15:03

  "cand vezi ca ai un mail nou, te si intrebi daca e bine sau de rau pentru ca apoi sa vezi ca e de la unul, Cata, care iti trimite ceva la care razi ca prostu, singur in camera"

  ai furat poza repede :P

  vezi ca ai o greseala prin paragraful al 3lea...

 2. 11 Apr 2012 la 17:56

  :))))))))))

  da, rad :D

  mai era o greseala, am corectat. mercy!

Blah, blah, blah