Recuperare de date de pe HDD, stick-uri, medii optice si carduri

Am descoperit intamplator site-ul RecuperariDate.ro, un site care pare foarte serios. Nu stiam de nici o astfel de firma la noi, doar auzisem de servicii oferite de Flamingo si Ultra Pro, la vremea lor de glorie. La fel ca si in cazul serviciilor funebre, e mai bine sa nu ai nevoie de un serviciu de recuperare al datelor. Si ca sa nu ajungi in situatia asta, eu zic sa mergi pe WD la harduri si Verbatim la medii optice. Daca totusi ai avut ghinion (si i se poate intampla oricui), cred ca BIT Data Recovery e o solutie.

Daca aveti feedback, astept comentarii.

4 comentarii

 1. 15 Jan 2010 la 21:05

  servicii de genul asta au existat la noi demult. Exista chiar mai multe firme cum ar fi quart http://www.qdr.ro sau first data recovery e-recuperaredate.ro sau chiar drzone.ro. Cei de care spui sunt mai noi si nu stiu ce experienta au dar se pricep la marketing......

 2. 15 Jan 2010 la 23:33

  iti multumesc pentru informatii. e adevarat ca nu am cautat cu interes, iar cei de care spui nu s-au promovat incat sa ajunga la urechea mea.

 3. 25 Jan 2010 la 16:34

  super tare site-ul lor, am citit in mare ceea ce scrie acolo! interesante metode de explicare si recuperare! Acum depinde si pretu' pe care il cer pt date, dar uneori se merita sa ti le recuperezi, am fost odata prin anul 2 de facultate, am avut un Maxtor de kkt Quantum Fireball de 20 de Gb, aveam Windows 98 SE parca :)))) si aveam date importante si am fost la o firma de kkt langa caminu de la fac. de Electronica si Telecomunicatii si mi-au zis ca ma costa la acea vreme in jur de 300 de dolari "americani" :(((((, k cica era mai scump pt mine pt k nu aveam Western Digital, si probabil o fi vrut sa scape de mine mai repede k miroseau k nu le iese spaga cum trebuie!
  mama, ce-am scos (refulat) din mine! gata, hai k tre sa plec aksa k "s-au impartit pijamalele"!

 4. 25 Jan 2010 la 19:51

  300 de dolari pe 20GB mi se pare o suma mare dar pe care as plati-o, daca am nevoie cu adevarat de datele alea.

  oricum, sper ca nimeni sa nu aiba vreodata nevoie de recuperari date, e horror sa fii in situatia aia.

Blah, blah, blah