RDS mareste distanta fata de concurenta

Dupa ce si-au ingenunchiat concurenta cu vitezele de download oferite in abonament, iata ca RDS se pregateste sa le dea lovitura decisiva celor de la UPC si Telekom: upload de 200 Mbps!

Odata cu intrarea in vigoare a noii oferte, se mai face o schimbare pe care o tot subliniau cei care laudau serviciile UPC sau Telekom: faptul ca uploadul la RDS avea valori mai mici pe extern (30 Mbps) fata de intern (100 Mbps). A venit timpul ca uploadul sa fie la fel de mare si pe extern, iar noile valori sunt (pentru abonamentul de 1000 Mbps) exceptionale: 200 Mbps viteza de upload!

Eu am doua abonamente RDS si un Telekom. Mi-as fi bagat si un UPC, daca aveau acoperire in zona mea. Probabil cand se vor dezvolta, voi putea sa le compar pe toate trei pe acelasi computer si atunci voi putea afirma cu siguranta care este cel mai bun - fie ca vorbim de viteza download/upload intern/extern, peering-uri, peers etc.

Inchei cu vorba de duh a unui prieten: "daca n-ai abonament Internet de la RDS, ori nu esti aria de acoperire, ori esti prost!" :))

2 comentarii

  1. 11 May 2015 la 16:19

    hai hai

  2. 12 May 2015 la 05:13

    hai... baga-ti! :D

Blah, blah, blah