Prostitutia pe Instagram

E un lucru deja cunoscut ca multe fete isi arata formele voluptoase in mii de poze pe Instagram in incercarea de a atrage oameni bogati. Practic, in loc sa stea la colt de strada pe 50 de lei, ele au un serviciu stabil si mai zboara din cand in cand in Dubai sau in alte locuri exotice pentru cate o 'sedinta' de 1-3 zile, remunerata corespunzator - de la cateva mii de euro in sus. Avem si noi astfel de specimene in Romania, precum Daniela Crudu sau Bianca Dragusanu.

Desi lucrurile sunt clare, exista totusi niste baieti care intra in discutii cu fetele, incearca sa obtina cat mai multe detalii despre ele (date personale, tarife, poze xxx) si apoi le posteaza pe blogul lor, ca pe o mare descoperire. Si mai si cenzureaza pozele, pacat ca le cenzureaza prost.

Nu toata lumea are un pret, dar cand vezi ca cineva posteaza sani si fese cu miile pe retelele sociale, e clar ca respectiva are un pret. Mai mare sau mai mic, in functie de cat de bine o duce in viata de zi cu zi. Probabil cu 5000 de euro (plus transport!) poti avea 90% din fetele astea care se vaita de ce frumoasa e viata, asa ca nu vad nici un rost in a le "deconspira", pentru ca nu e nimic ascuns, e totul pe fata, la vedere. Literalmente.

Un comentariu

  1. 25 Oct 2018 la 09:36

    Eu stiu pe Instagram vreo doua fetite d-astea, dive, dame de companie sau cum isi spun ele. Puteti sa le cautati:
    Prostitutia pe instagram
    @_miha333_
    @andreea_ddeeaa

Blah, blah, blah