Promovare pentru "Umbre" cu atentie la detalii

Ii trimiteam unei prietene ultimul episod din serialul "Umbre" cand am remarcat cu placuta stupoare ca cei de la HBO s-au gandit la toate. Pe langa reclame si interviuri la TV, printuri prin oras si tot ce tine de net, iata ca s-au gandit si la popularul site de transfer fisiere Wetransfer.com. Cand am inceput sa trimit fisierul denumit clar Umbre.S01E05, site-ul mi-a aratat o reclama la serial :)

promovare-umbre

Nu m-am abonat la HBO pentru ca exista destule alternative gratuite pentru a viziona serialul "Umbre", iar eu nici macar nu deschid televizorul mai mult de 2 ore pe saptamana. In plus, una hirundo non facit ver, cum zicea latinul. Sunt curios daca pentru "Umbre" s-au abonat mai multi utilizatori la HBO sau HBO GO, pentru ca eforturile anterioare (ex.: "Ramai cu mine") au fost niste jeguri.

4 comentarii

 1. 1 Feb 2015 la 10:49

  Tare asta. Eu cred că dădeam repede cancel și mă ascundeam sub pat :D.

 2. 2 Feb 2015 la 05:56

  Ai fata!

 3. 2 Feb 2015 la 17:43

  Dragule, nu știu ecsact ce ai vrut să spui: ai fata, ai fată, ai fața, ai față, sau ai făta? Ia uite, bă, învățăm și tablanmulțirii aici.

 4. 3 Feb 2015 la 01:42

  :))

  m-am distrat la comentariul tau! desigur ca nu era vorba de ultima varianta, ci de faptul ca ai față sa te ascunzi sub pat cand vine vorba de piraterie ;))

Blah, blah, blah