Promovare ciudata pentru Aerosmith in Peru

Pe 24 octombrie, Aerosmith vor concerta in Lima, Peru. Am vazut afisul de promovare a concertului pe net si n-am inteles un mic amanunt: in bulina roz scrie "Pentru ultima data la Lima".

last-time-in-lima-peru

Oare ce-ar trebui sa insemne asta? Ca membrii trupei si-au pus in cap sa mai dea o raita prin lume si apoi sa se retraga? Sau preiau moda celor de la Rolling Stones sau Scorpions, care anunta retrageri din cand in cand? Oricum, se pare ca promovarea prin Lima e la fel de dubioasa, cu afise care anunta ca "e greu sa spui adio":

its-hard-to-say-goodby-lima-peru

La varsta lor, mi-e frica oricand de o veste proasta. Dar pofta de cantat au, vezi concertele lui Steven Tyler, Hollywood Vampires, Whitford/St. Holmes si Tom Hamilton cu Think Lizzy. Ei sa fie sanatosi!

4 comentarii

 1. 19 May 2016 la 01:28

  E posibil sa fie chestie de promovare. La fel cum e posibil sa mai vrea si sa faca altceva. Altceva in afara de muzica, poate doar altceva in afara Aerosmith. Ceea ce ar avea tot dreptul sa faca, indiferent de ce vrem noi.

 2. 19 May 2016 la 02:10

  Mda, asta e problema mea, ca fac tot felul de altceva-uri. Spre exemplu, Steven va prezenta Billboard Music Awards 2016 duminica - ce naiba?!?!

 3. 19 May 2016 la 18:26

  Da, mi se pare stupid. Dar daca lui ii pica bine, de ce nu? Nu e ca si cum ar fi semnat vreodata un contract prin care garanteaza fiecarui fan X concerte. Nu e ca si cum n-ar fi facut nu stiu cate turnee deja sau ar fi vina lor ca nu m-am nascut mai devreme sau intr-o parte a lumii prin care calca mai des.

 4. 19 May 2016 la 19:29

  Da, ai dreptate, dar pe de alta parte, statutul de moderator mi se pare un mare downgrade de la statutul de vedeta-invitat.

Blah, blah, blah