Promotie ridicola

E an de criza si vrei sa-ti aduci cat mai multi clienti. Pana aici nu ai ce sa le reprosezi celor de la LG, pentru ca toti gandesc la fel. LG merge mai departe si sponsorizeaza evenimente culturale, precum concertul Sarah Chang la Bucuresti.

Ei bine, la un moment dat se rupe sinapsa in creierul directorului de marketing de la LG si ii mai imbarliga si pe altii sa faca o promotie... diferita: la un pachet monitor LCD+ player Blu-ray ai si un borcan de muraturi gratuit.

Daca e o poanta, e fix pe langa, nu si-a atins tinta. Pe de alta parte, daca s-au gandit ca dupa ce vii acasa si montezi player-ul si tv-ul pe comoda, dai drumul pe Pro TV si incepi sa savurezi un castravecior, e de-a dreptul stupid.

Popcorn si cola daca erau, mai ziceam. Sau popcorn si Pepsi. Sau revista Popcorn, orice, numai muraturi nu!

promotii ciudate

3 comentarii

 1. 23 Mar 2010 la 08:29

  S-au gandit ca poate pentru ca ai dat salariul de criza pe 2 luni pe un monitor LCD si player Blu-ray nu mai ai bani de mancare si tre sa te ajute cumva. Pentru ca painea cu iaurt nu tine 2 luni, au dat castraveciori.

 2. 23 Mar 2010 la 11:19

  Pai ideea e ca daca ajungi beat pulbere pe la metro si cu ceva ghinioni te-ai nimerit la raionul de electronice inainte sa ajungi la rafturile cu muraturi, vezi castraveciorii, poftesti si scoti banu. Monitoru si LCD ul le arunci in primu tomberon, asa ca poa sa ti le mai vanda de multe ori. Tre sa recunosc ca e desteapta treaba. Nu m-as fi gandit.

  Si totusi, sigur nu ai lipit tu castraveciorii aia in PS? Ca nu imi vine sa cred...

 3. 23 Mar 2010 la 18:29

  poza e pe bune, nici macar nu e facuta de mine. dar ideea ta nu e sustinuta grafic, ar fi trebuit sa fie un bartai borcan si lcd-ul mic, in colt :))

Blah, blah, blah