Promisiuni la Dinamo, episodul fara numar

Ionut Negoita a tinut prima conferinta de presa in calitate de actionar majoritar al lui Dinamo si a prezentat proiectul sau in 10 puncte.

1. Stabilitatea financiara. Imi doresc un parcurs al clubului echilibrat si o crestere constanta. Dinamo trebuie sa fie in top 3. S-a inceput o noua etapa in care trebuie sa avem liniste.

2. Reorganizarea clubului. Fara un sistem bine pus la punct nu putem face performanta.

3. Modernizarea centrului de copii si juniori. Vrem sa facem o echipa bazata pe jucatori romani de perspectiva.

4. Legendele lui Dinamo trebuie readuse in valoare. incercam sa le garantam un loc onorabil, prin abonamente pe viata. Trebuie sa-i facem sa simta ca fac parte din acest club.

5. Un nou imn. Sper ca pina la finalul sezonului sa avem alt imn.

6. Imbunatatirea comunicarii la Dinamo. Speram sa implementam lucruri noi, in premiera.

7. Merchandisingul. Vrem o reprezentare cit mai buna in privinta magazinelor si punctelor de desfacere.

8. Muzeul lui Dinamo. Nu avem asa ceva si fac apel la fanii care au tot ceea ce inseamna simbolistica, ceva ce tine de Dinamo, sa fie donate catre club, in anumite conditii. Vom trece numele donatorului si vrem cit mai repede sa facem un muzeu cit mai reprezentativ si cit mai bogat.

9. Proiecte speciale pentru copii. Vom da bilete in scoli copiilor care sa vina la meciurile de acasa ale lui Dinamo. Vom crea si o platforma online speciala.

10. Un nou stadion. Vrem un proiect cat mai modern, in Stefan cel Mare. Nu e un proiect care sa se faca de azi pe maine.

Sunt foarte curios ce-o sa se aleaga si de promisiunile astea, ca Turcaletele am vazut ce-a reusit sa faca.

Blah, blah, blah