PRO TV a facut o varza si cu "Fort Boyard"

Dupa ce a investit in emisiunea "Fort Boyard", cu care am crescut in anii '90, PRO TV si-a dat seama ca un astfel de show nu mai face audienta in zilele noastre si au oprit difuzarea emisiunilor. Practic, din cele 7 emisiuni filmate, au difuzat numai 5. Iar site-ul oficial al emisiunii nu ofera nici o informatie legata de celelalte doua editii care nu au fost difuzate. Din fericire, piratii sunt mai constiinciosi decat PROfesionistii, iar site-ul ClickSud ofera spre vizionare toate cele 7 episoade din "Fort Boyard". Asa am aflat si eu, 3 ani mai tarziu, ca cele doua editii au fost difuzate de PRO TV in decembrie 2017.

Oricum, nu stiu de ce ma mir, avand in vedere ca si in productia show-ului sunt greseli, unele chiar flagrante. Spre exemplu, in episodul 6, nu pricep daca indiciul e "ochi" sau "ochii". In episodul 7, aceeasi problema: "floare" sau "floarea"?

Ma bucur ca am vazut toate episoadele din editia romaneasca de "Fort Boyard" - mai bine mai tarziu decat niciodata. Mi-am adus aminte de copilarie si de editiile pline de incercari mult mai interesante din acea perioada.

Blah, blah, blah