Premiile Ioan Chirila, editia cu numarul trei

Uitasem ca exista, dar isi fac simtita prezenta in fiecare an. Am citit azi pe GSP cum ca:

Fundaţia artEST şi Agenţia de Vise dau startul celei de-a 3-a ediţii a Premiilor Ioan Chirilă. Cea mai prestigioasă competiţie din gazetăria sportivă românească îşi va desemna cîştigătorii pe 26 noiembrie la Ateneul Român. În acest an, Premiile Ioan Chirilă au un nou partener, Ursus, prima bere premium românească. Juriul, care va fi alcătuit din 7 membri, va fi anunţat public pe 20 septembrie. Laureaţii celor nouă premii din concurs vor primi o plachetă din bronz, cu semnătura lui Ioan Chirilă, o lucrare a sculptorului Mihai Buculei. Placheta acordată Sportivului anului va fi din argint. Premiile nu vor avea doar valoare simbolică, ci şi materială.

Dupa care am inceput sa caut pe net, si dau de blogul lui Ciutacu:

Premiile Ioan Chirila au site relansat
Fundatia artEST si Agentia de Vise organizeaza a treia editie a Premiilor Ioan Chirila.

Un post scurt si trantit la misto, ca un raspuns la o obligatie. "Vorbe grele", cum spune titlul blogului mai sus amintit, ar fi fost daca Dl. Ciutacu Victor analiza putin problema, inainte de a face afirmatii usor.

Pe scurt: site-ul arata identic ca si anul trecut, la fel de wordpress-skinuit-in-graba. Un ochi format ar zice ca e facut in doua zile. Si mai dramatic este ca micile videoclipuri au aceeasi problema de deinterlace ca si cele de pe vamaveche.ro. A mai trecut un an si nimeni n-a invatzat nimic nou.

Un mic exemplu edificator pentru cat de mult se munceste la acest site si in restul anului:

ioanchirila.ro

Sa speram ca anul asta e mai bine, poate apare si Prosport - si vezi ca se retrage GSP-u :D Si daca mai canta iar Aura Urziceanu...

Comunicatul organizatorilor

 

Blah, blah, blah