Ponta si BUG Mafia

Extras din interviul cu BUG Mafia facut de Adevarul in 2013:

Tataee: in 1998, pe cand pregateam concertul de la Sala Polivalenta (unul dintre cele mai mari concerte din cariera trupei, eveniment desfasurat in 1999 – n.r.), am fost contactati de Pepsi. Voiau sa fim imaginea lor pe Europa de Est. Pentru asta ne-ar fi oferit 50.000 de dolari. Erau trei apartamente, pe vremea aceea. Am refuzat, ca sa nu parem vanduti. Aveam 20 si ceva de ani, nu aveam manageri... asta e unul dintre regretele noastre: ca am refuzat. Altfel ar fi stat lucrurile acum. Am mai refuzat bani multi in 2004, de la PSD.

Caddy: Dar de aia nu ne pare rau.

Tataee: Atunci ni s-a propus sa facem 30 de show-uri si ni s-au oferit 7.000 de dolari pentru un show. Dar au recunoscut si ei dupa aceea ca i-am fi adus la 10.000 pe concert. Deci 300.000 de dolari in total. Le-am zis ca nu. Totusi, intr-un fel, il apreciez pe Ponta. in vara lui 2004, inaintea alegerilor prezidentiale si parlamentare, m-a sunat Ponta. Mi-a zis ca au un eveniment la TSD (Tineretul Social Democrat - n.r.) - el era la TSD pe vremea aia - si voia sa venim sa cantam, undeva la mare, unde fac ei in fiecare an aceste evenimente. El era mare fan BUG Mafia si Parazitii. Inca e, din cate stiu. Le-am spus ca acceptam sa cantam la acel eveniment cu o singura conditie, in afara onorariului pentru reprezentatie, evident. Le-am spus ca nu vrem sa se faca publica participarea noastra acolo si nu pentru ca am avea noi vreo rusine pe tema asta, dar nu vrem sa se foloseasca PSD-ul in campanie de faptul ca BUG Mafia a cantat la acel eveniment. si nu s-a facut public. Deci din punctul acesta de vedere (Ponta - n.r.) a fost un baiat ok.

Intr-un interviu, Victor Ponta marturiseste:

Ascult folk, rock... Sunt un admirator al muzicii lui Andries, dar voi incerca sa merg si la concertul AC/DC.  De asemenea, cand sunt suparat, ma relaxez ascultand Parazitii si BUG Mafia.

Inainte de alegerile de duminica va las cu versurile lui Uzzi:

Am mandrie de latin fiindca sunt latin,
Am respect de cartier fiindca sunt de cartier

Vreau s-aud toti latinii cum o sa strige "Romania!",
Vreau s-aud Romania cum o sa strige "G-yeah!"

Blah, blah, blah