Poa(n)te fara vulgaritati

Cand s-a lansat Voyo, una din atractiile scoase la inaintare era stand-up-ul lui Mihai Bobonete, in exclusivitate. Nu prea ma uit la stand-up de felul meu, dar mi-a placut dintotdeauna Jerry Seinfeld, atat in micile clipuri din episoadele serialului Seinfeld, cat si in show-urile care au aparut pe DVD si pe net.

Primul lucru dupa ce mi-am facut contul pe Voyo a fost sa ma uit la "Bobo's Laif", show-ul lui Bobonete. Am sperat sa rad, sa zambesc macar, dar am fost realmente dezgustat de asa-zisele poante pe care le producea artistul pe scena. Iata una dintre ele care mi s-a parut total aiurea:

Nu sunt o mironosita, dar nici asta nu-i umor. Totusi, sunt curios ce parere aveti si voi: se poate umor fara vulgaritati?

2 comentarii

  1. 1 Sep 2013 la 02:10

    se poate si fara, se poate si cu. asta e un examplu unde se putea si fara, tipul a bagat total aiurea injuraturile alea. http://youtu.be/sAxoRh06XM4?t=35m23s intregul clip e genial, dar bucata asta este despre cum Seinfeld este singurul dintre cei de acolo care nu injura pe scena. ricky gervais si louis ck au argumente foarte faine despre de ce uneori vulgaritatile sunt necesare.

  2. 3 Sep 2013 la 22:10

    stiu clipul, mi l-a recomandat Dan mai demult si e misto toata discutia.

Blah, blah, blah