"Pe bune" cu Banciu si Mironica

Acum vreo 3 luni a debutat o emisiune de caterinca pe Sport.ro. Urmand (zic) ideea celor de la GSP cu "Smiley TV", la care obisnuiam sa ma uit regulat, Sport.ro a produs in sfarsit ceva ce merita vizionat.

Emisiunile "Pe bune" sunt de o calitate rara. E adevarat ca trebuie sa fii cat de cat la curent cu ce se intampla in fotbalul nostru, dar asta nu e greu, ca la toate stirile sportive se spune acelasi lucru.

Daca vreti sa vedeti despre ce e vorba, gasiti emisiunile online la Bomba lui Dodel. Cel mai tare episod de pana acum e 42, dar va las sa le savurati pe toate fara a mai dezvolta subiectul :)

7 comentarii

 1. 4 Sep 2010 la 18:57

  Sunt ok, dar nu sunt frate de "o calitate rara". De calitate rara e two and a half. Astea intra tot in categoria "labareala la tv"

 2. 4 Sep 2010 la 21:31

  two and a half men a slab. e chiar sub friends, care e mult sub seinfeld...

 3. 5 Sep 2010 la 19:05

  @omu nu e chiar "de o calitate rara" dar Two and a half man e o laba trista daca pui in balanta cati bani se baga in serial si cati se baga in emisiunea asta. asta e live, ala e inregistrat tot.

 4. 6 Sep 2010 la 19:55

  @pinkish "two and a half men a slab. e chiar sub friends, care e mult sub seinfeld..." in sfarsit! credeam ca sunt singurul care crede asta :)

 5. 6 Sep 2010 la 21:06

  sunt multi care considera Friends mai amuzant ca Seinfeld, din pacate.

  din fericire, insa, noi stim adevarul :D

 6. 4 Oct 2010 la 01:59

  Ar fi de ocalitate adevarata aceasta emisiune "in direct" , daca ar trata toate echipele romanesti in mod egal , dar... ura lor inversunata fata de STEAUA se vede zi de zi (adica in fiecare emisiune) , parca alte cluburi nu au subiect de discutie. Au ajuns la fel ca si "Carcotasii" , se invart in jurul aceluiasi subiect pana te plictisesc.

 7. 4 Oct 2010 la 03:22

  din cate stiu, Mironica e stelist, deci gresesti.

  dar si ei, ca multi altii, s-au saturat de fotbalul romanesc, indiferent de numele echipei. sunt toate o apa si-un pamant.

Blah, blah, blah