Pauza de filme

Am vazut trei filme in ultima vreme si vreau sa le recomand mai departe. Sunt filme de viata, care te pun pe ganduri si pe alocuri iti ofera confortul care lipseste atat de mult din viata de roman in 2011.

Arthur (2011) e o comedie cu Russell Brand. Nu ma dau in vant dupa comicul englez, dar ma castiga cu fiecare film sau show in care il vad. Filmul este superb, odata ce intelegi ce vrea sa spuna si cum o spune. In plus, o avem pe mereu fascinanta Helen Mirren intr-un rol extraordinar.

Trust (2010) e un film ce ar trebui predat in scoli. Un film extrem de serios al unui regizor cu valente multiple, David Schwimmer. Clive Owen este tatal unei fetite care are probleme pe Internet. Povestea filmului ne face putin mai fericiti ca suntem romani si nu americani, desi avem si noi un Doru Iuga, o Naomi s.a.m.d.

No Reservations (2007) e un giuvaer pe care multi, probabil, l-au ignorat la vremea respectiva. Nu este o comedie romantica - sau poate ca este, dar fara sa ne plictiseasca de sa ni se aplece. Oricum, eticheta pe care i-o aplica fiecare nu conteaza. Este o poveste minunata, un feel-good movie cu Catherine Zeta-Jones si Aaron Eckhart, in care micuta Abigail Breslin face un rol de exceptie.

Blah, blah, blah