Partizan revine!

Din comunicatul de presa spicuim:

Pe 19 august, la Clubul Taranului, trupa Partizan va sustine primul concert dupa o pauza de patru ani. Trupa are nume noi in componenta, membrii ei fondatori Artan si Suedezu cooptandu-i in urma unei selectii in care nu s-au facut compromisuri pe Janin Pasniciuc la chitara, pe Andrei Petrila la tobe si pe Cezar Knihinsci la bass.

Partizan a fost infiintata in 2001 si a lansat 2 albume: "Am cu ce" si "Bucuresti", precum si single-ul "Papusea masculina". In cei cinci ani de activitate, trupa a sustinut numeroase concerte, iar hiturile "Fata mea" si "Papusea masculina" au ajuns pe primul loc in box office. "Grupul a promovat un proiect de muzica inventat intr-o seara cand ascultam un sir de posturi de radio FM. Stilul creat a fost de muzica vesela, de tip occidental", spun Razvan si Artan despre începuturile trupei.

Am vazut Partizan pe afis la Peninsula, dar am crezut ca e vorba de o alta trupa cu acelasi nume. De-abia astept sa ascult, pentru prima oara, melodiile Partizan in concert. Joi, pe 19, la Clubul Taranului!

Blah, blah, blah