ParkLake Plaza, un mall in parcul Titan

S-a dat startul construirii unui mall in parcul Titan, mai precis la capatul dinspre Dristor: ParkLake Plaza.

In clipul de mai jos aveti toate detaliile, inclusiv pronuntia corecta: "plaza", nu "platza".

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Pe scurt:

- 67.000 de metri patrati de spatiu de retail, impartit in peste 200 de spatii comerciale

- 2.300 de locuri de parcare in subteran

- o vasta oferta de retail, oportunitati recreative, restaurante, facilitati de sport si de agrement

- lucrarile au început in octombrie 2011, iar finalizarea este asteptata la finele lui 2013

- branduri implicate pana acum: Cora, Cinema City, H&M, Flanco

De ani de zile s-a pus problema construirii in zona respectiva, zona care nu facea (in teorie) parte din parc. Bucata de parc situata in inima Titanului ramane in continuare neatinsa, desi exista un proiect asemanator pentru partea dintre metrou Titan si Potcoava, in urma cu vreo 7-8 ani.

13 comentarii

 1. 10 Mar 2012 la 00:46

  Mall-uri sunt destule in orasu' asta... Nu puteau sa extinda parcu'? :(

 2. 11 Mar 2012 la 01:47

  Ana, zona respectiva nu era de parc propriu-zis, pentru ca era un damb mare pe care nu se intampla nimic. Deci, in cazul de fata lucrurile nu stau atat de rau. E adevarat ca avem destule mall-uri, dar terenurile alea de tenis s-ar putea sa ajute destul de mult comunitatea locala, avand in vedere ca cele mai apropiate terenuri sunt tocmai la stadion, la Lia Liu.

 3. 11 Mar 2012 la 20:42

  Mda, terenurile ar fi singurul plus. Totusi, fiind intr-un mall ma astept la preturi nesimtite...

  Pentru mine cele mai apropiate erau cele de la Republica. Pentru ca sunt chiar langa iesirea de la metrou.

 4. 11 Mar 2012 la 20:54

  E un jeg

 5. 12 Mar 2012 la 11:44

  Bai, eu cand aud argumentul asta cu nu era un parc propriu-zis, era un damb, mi se zbarleste paru' pe mine! Era damb? Fa-l parc! Sa vezi cum o sa sufoce tot parcul mizeria asta, cu terenurile ei de sport probabil exclusiviste si super ingradite. Trist, fosrte trist. Pacat de cel mai tare cartier din oras. Si din lume, cred.

 6. 12 Mar 2012 la 13:52

  Pana in momentu de fata pationoarul mall-uluil din parcul tabacarie din Constanta nu a sufocat nimic , pentru ca nu a fost facut.

 7. 12 Mar 2012 la 13:55

  PArtea aia cu terenuri de sport e o vrajeala. E o scuza sa mai curete niste teren de pomi. ca ulterior sa faca loc la niste blcouri birouri ..etc

 8. 12 Mar 2012 la 14:34

  Bai baieti, hai sa nu cobim. E vorba de unul din cele mai mari cartiere din lume, Tudor are dreptate. Deci sa asteptam produsul finit. Nu ar fi amenajat nimeni parc in zona aia, nu cred ca primaria era proprietara pe damb :D

 9. 4 Oct 2012 la 13:41

  URA !!!

  Se pare ca odata cu pierderea alegerilor de catre primarul PDL Robert Negoita a murit si proiectul acestui colos de beton construit in mijlocul parcului ...
  Pentru cei ce nu cunosc istoria locului, in urma cu 40-50 de ani, va luminez.... in acest loc era o exploatare a argilei si nisipului pentru fabrica de caramizi ce se afla si ea in aceeasi zona a parcului actual.
  Timp de 20 -30 de ani s-a tot lucrat pe timpul comunistului la indreptarea terenului si solidificarea lui. De jur inmprejurul acestui teren s-a realizat parcul TITAN.

  S-a construit pe teren un deal de pamant care urma sa fie tribuna unui stadion de fotbal. S-au adus sute, mii de basculante de pamant pentru a indrepta terenul si a realiza terenul de fotbal.
  In luna octombrie 2011 asazisi "proprietari irlandezi" ai terenului au inceput constructia mollului pentru a nu pierde autorizarea de constructie. Aceasta o mai pierdusera odata cu doi ani inainte.
  Asa ca lucrarile incepute. sau limitat la saparea a doi metri pe toata suprafata de 8 hectare a terenului si transportarea acestui pamant + a dealului pentru tribuna stadionului, in alta parte.

  NOI toti vecinii din blocurile de vis a vis, speram sa nu mai avem parte de constructia acestui colos din beton in fata blocurilor noastre, drept in centrul parcului, deoarece o asemenea constructie va incinge aerul, var,a datorita uriasei suprafete de beton.

  Speram ca terenul sa ramana asa cum este VIRAN, sau sa realizeze un spatiu verde ca in restul parcului .

  DOAMNE AJUTA SA CRAPE PIRATUL DE BASESCU SI PDL-ul lui de hoti !!!

  Cum se poate sa ajunga primari intr-un oras indivizi VENETICI ce nu s-au nascut acolo si nu ii intereseaza decat sa fure ???

 10. 5 Oct 2012 la 15:32

  Cetatene, mi-ai dat o veste foarte buna!

  Multe din lucrurile pe care le-ai spus nu le stiam si ma bucur sa le aflu acum.

  iti multumesc!

 11. 20 Mar 2013 la 12:35

  Astept acest mall de mult, mult timp.

  In sectorul 3, unul dintre cele mai mari din Bucuresti, nu exista un mall adevarat (sa lasam Iris Mall- o rusine, fara magazine cunoscute, fara marfa).

  Eu trebuie sa traversez orasul, sa jung la AFI sau Sun Plaza.

  Sper sa fie gata cat mai curand.

  Terenul pe care se construieste Park Lake Plaza era un teren viran, nefolosit.

  Cartierul se va schimba mult in bine dupa construirea acestui mall.

 12. 20 Mar 2013 la 16:30

  io astept sa se ,,construiasca'' un parc nou oriunde in bucuresti de cel putin 10 ha..... ca prin mall-uri lumea se plimba ca prin parc.....

 13. 20 Mar 2013 la 21:58

  Geea, cat de des traversezi orasul pentru a ajung la AFI sau Sun Plaza si ce faci acolo? Faci des cumparaturi, vezi filme cu duiumul sau bei o cafea cu prietenele?

Blah, blah, blah