One of the best Aerosmith fan stories of all time

How Bonnie met Steven and Joe :)

6 comentarii

 1. 21 Apr 2021 la 09:59

  Wow. Vezi... daca ai norcul sa locuiesti in aceeasi zona... se pot intampla si chestii din astea :))

  Altfel, despre concerte - un fel de nimic nou sub soare.

 2. 21 Apr 2021 la 21:18

  Da, am intalnit si eu cateva vedete romanesti la viata mea. Cel mai amuzant a fost s-o vad pe Loredana la Mac acum vreo 15 ani :)

  Legat de propunerile alea... singurul scenariu care merita analizat e primul, dar si acolo e penibila faza cu 4 metri patrati per persoana. Zici ca suntem la ora de sport la scoala, cand intindeam bratele ca sa ne distantam stanga-dreapta.

  Nu prea pricep de ce vor sa lase sa intre oameni care au test facut in urma cu 48 de ore(!). Poate a facut covid intre timp. In plus, sa purtam masca inauntru... de ce?

  Eu as fi mai strict in ceea ce priveste accesul, iar apoi as lasa la liber in interior. Adica tre' sa ai obligatoriu dovada de vaccinare si sa faci si un test rapid la intrare. Astea doua impreuna garanteaza ca n-ai covid. Iar la interior sa se stea la gramada, fara masca etc.

 3. 21 Apr 2021 la 22:37

  Sincer, pe mine m-a bufnit rasul la aia cu 4 metri patrati. Ce dracu' o sa faca, o sa deseneze careuri de 2m x 2m, o sa puna un X in mijloc si nu ai voie sa stai decat pe X-ul ala?

  Purtam masca inauntru sa nu se sperie artistul cand ne vede. :)

  Problema cu testul rapid e ca riscul unui fals pozitiv nu e de neglijat (vezi explicat in detaliu aici). Nu stiu, probabil un al doilea test pentru cei cu rezultat pozitiv?

 4. 22 Apr 2021 la 00:37

  Da, o sa fim ca niste piese pe o imensa tabla de sah :)

  Eu as propune altceva: sa ne imbracam toti (barbati si femei) in fuste de secol XIX, crinoline :D Ca sa pastram mai usor distanta.

  Nu m-am gandit la teste false positive :-s De fapt, nici nu mai conteaza, ca propunerile alea aberante n-o sa functioneze niciodata.

 5. 12 May 2021 la 18:40

  Deci... nu ai idee cat de deprimant e acel "if ever..." pe care il ai in sidebar. Desi sincer, nici eu nu stiu la ce dracu' sa ma mai astept.

  In Costa Rica s-au reluat concertele. Cu verificari la intrare, cu distantare, cu masca. Si cu geam intre trupa si public.

  Pe de o parte, as vrea sa ma agat de speranta ca ce e inca in picioare in vara asta o sa se tina. Pe de alta parte, n-am asteptari ridicate nici pentru toamna-iarna.

Blah, blah, blah