One of the best Aerosmith fan stories of all time

How Bonnie met Steven and Joe :)

9 comentarii

 1. 21 Apr 2021 la 09:59

  Wow. Vezi... daca ai norcul sa locuiesti in aceeasi zona... se pot intampla si chestii din astea :))

  Altfel, despre concerte - un fel de nimic nou sub soare.

 2. 21 Apr 2021 la 21:18

  Da, am intalnit si eu cateva vedete romanesti la viata mea. Cel mai amuzant a fost s-o vad pe Loredana la Mac acum vreo 15 ani :)

  Legat de propunerile alea... singurul scenariu care merita analizat e primul, dar si acolo e penibila faza cu 4 metri patrati per persoana. Zici ca suntem la ora de sport la scoala, cand intindeam bratele ca sa ne distantam stanga-dreapta.

  Nu prea pricep de ce vor sa lase sa intre oameni care au test facut in urma cu 48 de ore(!). Poate a facut covid intre timp. In plus, sa purtam masca inauntru... de ce?

  Eu as fi mai strict in ceea ce priveste accesul, iar apoi as lasa la liber in interior. Adica tre' sa ai obligatoriu dovada de vaccinare si sa faci si un test rapid la intrare. Astea doua impreuna garanteaza ca n-ai covid. Iar la interior sa se stea la gramada, fara masca etc.

 3. 21 Apr 2021 la 22:37

  Sincer, pe mine m-a bufnit rasul la aia cu 4 metri patrati. Ce dracu' o sa faca, o sa deseneze careuri de 2m x 2m, o sa puna un X in mijloc si nu ai voie sa stai decat pe X-ul ala?

  Purtam masca inauntru sa nu se sperie artistul cand ne vede. :)

  Problema cu testul rapid e ca riscul unui fals pozitiv nu e de neglijat (vezi explicat in detaliu aici). Nu stiu, probabil un al doilea test pentru cei cu rezultat pozitiv?

 4. 22 Apr 2021 la 00:37

  Da, o sa fim ca niste piese pe o imensa tabla de sah :)

  Eu as propune altceva: sa ne imbracam toti (barbati si femei) in fuste de secol XIX, crinoline :D Ca sa pastram mai usor distanta.

  Nu m-am gandit la teste false positive :-s De fapt, nici nu mai conteaza, ca propunerile alea aberante n-o sa functioneze niciodata.

 5. 12 May 2021 la 18:40

  Deci... nu ai idee cat de deprimant e acel "if ever..." pe care il ai in sidebar. Desi sincer, nici eu nu stiu la ce dracu' sa ma mai astept.

  In Costa Rica s-au reluat concertele. Cu verificari la intrare, cu distantare, cu masca. Si cu geam intre trupa si public.

  Pe de o parte, as vrea sa ma agat de speranta ca ce e inca in picioare in vara asta o sa se tina. Pe de alta parte, n-am asteptari ridicate nici pentru toamna-iarna.

 6. 16 May 2021 la 23:24

  If ever-ul a venit intr-un moment de depresie si l-am modificat acum, desi starea mea interioara nu prea s-a schimbat. Am vazut ca s-au mai facut teste prin alte locuri cu public full, dar e altceva. Exact ce zici de Costa Rica, e o alta experienta - concerte cu "prezervativ"...

  Nu stiu daca iti place Blaze Bayley, dar a scos album de curand si e ok. Poate daca astia de la Aerosmith n-ar sta degeaba si ar cauta prin arhive, ar gasi ce sa puna pe un Pandora's Box 2. Pe de alta parte, nimeni nu mai da bani pe muzica, in afara de hardcore fans, asa ca nu-i poate motiva nimic ca, la varsta lor, sa mai stea sa asculte stive de benzi audio cu outtakes.

 7. 17 May 2021 la 22:16

  Nu stiu daca ai vazut stirea asta.

  Altfel, Joe are in plan inca un album solo? Daca lasam la o parte faptul ca alte detalii de acolo stim sigur ca nu sunt corecte.

 8. 24 May 2021 la 01:20

  Am vazut ca testul acela a fost facut cu succes la Barcelona. Ma gandesc ca pe masura ce se vaccineaza mai multi oameni, poate avem o sansa sa eliminam chestia asta din vietile noastre.

  Bio-ul de la conferinta nu-l vazusem :)) Teoretic, e oferit de managementul lui (sau de el), nu e scris de cineva la misto. Dar daca tu zici ca e unul in plan (al saselea), iar cele solo sunt doar 4, iese un album lipsa la numaratoare.

  Si mai e unul de la HV care ar fi trebuit sa iasa si n-a mai iesit.

  SI daca tot vorbim de asta, eu fac o petitie sa reinregistreze "Rock in a Hard Place" cu Brad si Joe :))))))))))

Blah, blah, blah