Offspring vin la Bucuresti in 2017!

Vestea buna: e in titlu.

Vestea proasta: e in cadrul unui festival - Rock The City.

Pe 27 august, Offspring canta la Arenele Romane. Mi-am dorit sa-i vad live inca din 1994, cand am primit o caseta audio imprumut de la un coleg de liceu (Ioneanu) cu albumul "Smash". Clipurile pe MTV m-au facut sa caut mai multe informatii despre trupa, iar albumul mi s-a parut absolut genial de la cap la coada, inclusiv intro-ul, outro-ul sau hidden track-ul.

Mi-am pierdut apetitul pentru festivalurile romanesti din cauza organizarii precare de la noi, dar un concert Offspring nu se rateaza. Din pacate, nu voi fi in mosh pit, am imbatranit B-)

Pretul early bird al unui bilet este de 260 de lei la Golden Circle si 150 de lei in restul arenei, deci si pe scaune. V-am spus c-am imbatranit :))

3 comentarii

 1. 17 Jun 2017 la 14:38

  Trag concluzia ca nu trebuia sa-ti spun ca au trecut 7 ani de cand au fost Aerosmith in Europa... :))

  Bunicu' Alice revine in Europa in noiembrie. Cel mai aproape de noi cred ca e la Viena, dar na... Biletele in fata sunt pana in 60 de euro pentru toate orasele la care m-am uitat. Te tenteaza? :D

  Si damn... Rock the City? Arene? That's some serious downscaling... ;;)

 2. 17 Jun 2017 la 14:40

  *in Romania, ca prin Europa au mai fost de atunci... uof, si eu am imbatranit, vad ca deja se instaleaza senilitatea...

 3. 20 Jun 2017 la 00:17

  M-ai daramat cand mi-ai amintit ca au trecut 7 ani de la concertul Aerosmith de la Bucuresti. Sheesh, ce repede trece timpul...

  La Alice singur nu sunt tentat sa merg, nici la Guns/Slash nu sunt tentat in afara tarii. De fapt, in afara nu mai merg decat daca e si vreun membru Aerosmith implicat (Hollywood Vampires, Whitford/St. Holmes, Joe sau Steven solo, Tom Hamilton cu Thin Lizzy etc.).

  Am ajuns atat de confortist, incat prefer sa pierd vanzarea early-bird de la Offspring ca sa vad cum o sa fie vremea :-"

Blah, blah, blah