O seara cu David Ellefson, basistul trupei Megadeth

Ana m-a anuntat de evenimentul asta pentru ca eu habar n-aveam: pe 17 martie, David Ellefson, basistul trupei Megadeth, vine in Romania pentru o discutie cu fanii! Evenimentul are loc in cafeneaua mea preferata, de ziua mea, asa ca nu puteam sa-l ratez.

Daca e o discutie interactiva, mi-ar placea sa-l intreb pe Ellefson despre frictiunea dintre Dave Mustaine si Aerosmith :)

David Ellefson - Loudwire, 2014

8 comentarii

 1. 16 Feb 2019 la 00:13

  Ce anume sa-l intrebi? Nu stii ce s-a intamplat? :)) Sau cat de rar era Mustaine treaz la vremea respectiva? Ca n-au fost zburati doar din turneul Aerosmith, cu cativa ani inainte fusesera zburati si din Irlanda. Tot din cauza unor comentarii facute de Mustaine dupa ce luase ceva la bord.

 2. 16 Feb 2019 la 09:55

  Sunt curios de altceva: de ce s-au alaturat doua trupa cu stiluri asa diferite. Ca presupun ca frictiunea si de acolo vine. Stiu ca Megadeth au refuzat sa mearga in turneu cu Pantera si au ales Aerosmith, mi se pare ciudat. Iar Aerosmith au continuat turneul cu Jackyl. Nu pricep alaturarea asta de muzici :))

 3. 16 Feb 2019 la 18:14

  Din partea Megadeth, cel putin al managementului, nu cred ca e chiar asa greu de inteles. Aerosmith aveau la acel moment acces la un public la care ei nu puteau ajunge altfel.

  Volbeat sau Ghost in deschidere la Metallica are mai mult sens? E fix din acelasi motiv. Si nenea Forge nici macar n-o ascunde.

 4. 16 Feb 2019 la 18:29

  Da, asa e, cum zici. Am vazut prea multe documentare despre Tupac si Biggie in ultima vreme si de fiecare data cand intrebi pe cate cineva despre moartea lor obtii alt raspuns :))

  Tu vrei sa-l intrebi ceva pe Ellefson?

 5. 17 Feb 2019 la 14:52

  Cand revine cu Megadeth? :))

  Lasand gluma la o parte, da, e bine sa te gandesti din timp si sa ai clar in creier, eventual sa-ti si notezi ca sa nu uiti. Mai ales ca eu am un talent extraordinar la uitat.

  Iti vine sa crezi ca am vorbit atat cu Mille si nu l-am intrebat daca versiunea Warcurse de pe CD-ul bonus de la Dying Alive e din concertul de la Summer Breeze 2009? Bookletul nu zice nimic, si nici pe internet n-am gasit, dar sunt sigura ca majoritatea pieselor de pe CD-ul bonus sunt de la Rock Hard 2010 pentru ca... tot concertul ala e pe YouTube si da, suna la fel, plus ca Mille zice Ruhrpott/ Rock Hard in aceleasi momente. Dar Warcurse n-a facut setlistul atunci, asa ca... de unde e? Dupa cum spuneam, banuiesc ca Summer Breeze 2009, dar nu sunt 100% sigura.

  Legat de muzica, e putin cam aiurea pentru ca mai degraba ar fi pentru Mustaine intrebarile. Altfel, am cateva curiozitati legate de latura amuzanta/ umana a experientei de a fi in turneu.

 6. 17 Feb 2019 la 21:48

  pe Mille il intrebi data viitoare, sunt convins ca vor exista multa dati viitoare!

  eu daca nu am pregatite chestii si sunt emotionat, ma pierd :))

  oricum, alte intrebari n-am ce sa-i pun omului, dar o sa fie o placere sa-l ascultam :D

 7. 19 Oct 2020 la 23:57

  Ah drace, sa citesc acum asta cu pe Mille il intrebi data viitoare...

  Altfel, venisem sa-ti las asta.

 8. 26 Oct 2020 la 00:28

  Interesant clip si quote-uri pe care nu le stiam, mersi!

  Din pacate, s-au schimbat atat de multe de cand am postat eu acel comentariu... :(

Blah, blah, blah