Nu inteleg dependenta de pacanele

Sunt foarte multi oameni care lasa o avere la pacanele. Recent am vazut la stiri o femeie care pierduse vreo 6000 de euro in 21 de ore de jucat constant. Supararea ei era legitima:

Acum cel mai tare si mai tare nu e vorba de bani, ca sunt 273 de milioane si 21 de ore, pe mine ma deranjeaza ca in 21 de ore nu am primit niciodata o 'speciala'.

Adevarul e ca trebuia sa vina o "auto-speciala" s-o ia si s-o duca la spitalul de "speciali". Dar o sa las mistourile si o sa incerc sa inteleg. Oare nu exista un substitut pentru aceste pacanele obosite?

Ma gandesc ca daca esti dependent de cazinouri sau alte chestii la nivelul ala, e greu sa le gasesti un inlocuitor. Dar cand vine vorba de un aparat de doi bani cu 7 taste colorate si un ecran bombat, ce e atat de greu sa-ti faci propria sala de pacanele la tine acasa?

Decat sa pierzi prosteste o galagie de bani in subsolul inchiriat de un vecin care si-a luat trei aparate d-astea, nu mai bine iti faci sufrageria sala de jocuri? Si te joci tu singur, la tine acasa, fara sa pierzi nici un ban! Iar daca cineva imi spune ca nu mai e aceeasi senzatie, atunci le zic sa dea foc la cate o caramida de bani din cand in cand, sa simta ca pierd de-adevaratelea!

Oricum ar fi, dependenta de pacanele mi se pare cea mai stupida dintre toate dependentele din aceeasi serie, de la pariuri sportive la cazinouri sau curse de cai.

Blah, blah, blah