Noul stadion Dinamo va fi gata in 2024... estimativ

Presedintele CS Dinamo, Ionut Popa, vine cu noi asigurari pentru fanii lui Dinamo: se apropie inceputul lucrarilor la noul stadion!

"Din ce am inteles, saptamana viitoare CNI va publica studiul de fezabilitate si proiectul. Vor fi publice. Va fi un prim pas care ofera continuitate si siguranta in ceea ce priveste construirea stadionului. Deja se fac cheltuieli pentru proiectare si studii. Lucrurile au intrat pe un drum normal. Asta e cale fireasca.

Totul e in sarcina Companiei Nationale de Investitii. Asteptam publicarea anuntului, pentru ca asta ne va confirma initierea demersurilor.

Dupa un an, un an si jumatate de discutii interminabile, reusim astazi sa predam decizia clubului. Dar pe langa decizie, am predat si tema de proiectare, certificatul de urbanism, toate documentele necesare pentru ca CNI sa demareze procedura si demolare si de constructie.

Noi estimam ca in 2024, noul stadion, cu o capacitate de aproximativ 25.000 de locuri, sa fie gata. Aceasta este intentia Companiei Nationale de Investitii, intra minimum 25.000 de locuri."

Gata, se face, e clara treaba! :))

Blah, blah, blah