Noul stadion Dinamo ii aduce pe Mircea Lucescu investitor si Razvan Lucescu antrenor

Fapte: Mircea Lucescu si Razvan Lucescu sunt membri in programul DDB.

Vorbe: un oarecare om de afaceri, zice-se potent financiar, pe numele sau Gheorghe Nitu, a anuntat din postura de "vechi prieten al lui Mircea Lucescu" ca actualul antrenor al lui Dinamo Kiev se va implica la Dinamo dupa ce se face noul stadion.

"O sa vina o vreme, pesemne, cand o sa pun si eu umarul. O sa vina o vreme!”, ne anunta misterios Mircea Lucescu acum cateva saptamani.

Acum, Gheorghe Nitu dixit: "Cu Mircea ma stiu din facultate. O sa va spun ceva, poate nici macar nu trebuie sa o fac. Ei vor prelua Dinamo! Mircea si fiul sau, Razvan. Sa se faca stadionul si asta se va intampla. Asa mi-a spus, ca vrea sa faca acest pas, ca se gandeste, insa trebuie sa se construiasca stadionul. Mircea Lucescu este singurul care poate sa conduca. A construit, nu a daramat! Din nimic a facut lucruri fenomenale, peste tot pe unde a trecut. In plus, daca el ar veni acasa, pentru ca Dinamo e casa lui, Mircea ar fi ca un magnet si ar atrage foarte multi oameni potenti din punct de vedere financiar. Cu unul dintre ei vorbiti chiar acum. Mircea Lucescu este ambasadorul mondial al fotbalului romanesc”.

Situatia este clara. Stadionul se va face, Mircea Lucescu devine investitor si Razvan Lucescu preia banca tehnica. Dinamo castiga campionatul si intra in grupele Champions League.

Gata cu comentariile, lasati-i sa se pregateasca de construirea noului stadion.

Blah, blah, blah