No more Friday's Movie News

Am dezinstalat feedreaderele si planuiesc sa ma rup de tot felul de noutati care-mi mancau timpul, dovedindu-se inutile. Cum, nu sunt la curent cu eleva stripteuza? Nu o sa mai fiu la curent cu nimic, la fel cum am abandonat gsp si cancan. Prefer sa ma trezesc cu Mitrea prim-ministru peste noapte. Ce-o vrea ei, mama, sa faca prapad.

Intre timp o sa ma focusez pe munca cea de toate matzele si pe cateva proiecte personale non-profit pe care ma chinui sa le pornesc inca de acum 10 ani.

Noi sa fim sanatosi!

3 comentarii

 1. 24 Dec 2008 la 15:16

  In luna asta de cand m-am rupt de blog am lucrat o gramada la proiecte, am incheiat contracte, am fost mult mult mult mai productiva decat am fost in cei doi ani cat mi-am pierdut timpul cu tinutul la curent. Sa nu mai zic de cate unsubscribeuri am dat din google reader.

  More time, that's what I'm talking about! :)

 2. 24 Dec 2008 la 15:42

  exact. contracte, proiecte, viata. excelent!

 3. 25 Dec 2008 la 13:56

  am auzit o faza tare, apropo de asta (oarecum). cica ambasadorul roman din kuala lumpur din '89 tinea ambasada doar impreuna cu nevasta-sa. de sarbatori, si-a deconectat telexu ca sa stea linistit... si la conectat doar un pic, cat sa faca urari partidului si tovarasului. dupa care l-a deconectat la loc ca sa simta tihna sarbatorilor. pana la urma au dat de el cu chiu cu vai si l-au adus inapoi, undeva prin martie, in plina mineriada. povestea spune mai departe ca si in ziua de azi e la nebuni. nu stiu daca e adevarat, da e o poveste frumoasa de gura sobei:) cheers!

Blah, blah, blah