Negoita vrea si el un stadion cadou

N-o sa mai insist mult pe problema stadionului Dinamo, cel putin pentru moment, pana se limpezesc apele. E clar ca se va mai discuta mult si nu vreau sa transform blogul intr-unul despre acest stadion. Dar comunicatul de presa dat de Negoita, patronul de la Dinamo, e super. Omul se tanguie ca n-are si el un stadion cadou, gratis, ca sa-l patroneze cum vrea el. Cititi, e misto :)

In ciuda faptului ca am tot sperat ca se va gasi o solutie, din pacate a trecut foarte mult timp si am ajuns pe ultima suta de metri in ceea ce priveste reconstructia stadionului Dinamo.

Am ajuns intr-o situatie de criza si, in calitate de actionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, trag un semnal public de alarma asupra necesitatii gasirii unei solutii rapide care sa deblocheze aceasta situatie.

Consider ca viitorul lui Dinamo, in lipsa unui nou stadion, este sumbru. In conditiile in care se refac stadioanele unor echipe care nu mai exista, Steaua si Rapid, sa se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofa care va atrage dupa sine continuarea deteriorarii miscarii fotbalistice din Romania.

Sper ca factorii direct implicati, Clubul Sportiv al Ministerului de interne si CS FC Dinamo Bucuresti, societatea domnului Nicolae Badea, vor gasi rapid solutia necesara pentru a nu se rata aceasta oportunitate istorica pentru tot ceea ce inseamna miscarea dinamovista.

Am convingerea ca aceasta solutie se va gasi in conditiile in care stiu ca domnul Nicolae Badea este un dinamovist convins si sper sa ne revedem cu totii in tribunele noului stadion la meciurile lui Dinamo.

Blah, blah, blah