Michael Owen la Manchester United

owen manutd

Citesc uneori stiri care ma lasa mut. Asa s-a intamplat acum cateva minute, cand am deschis pagina online de sport a The Sun. Si, ce sa vezi? Owen la Manchester United. Am ramas siderat.

Ferguson a mai plombat echipa cu Larsson, care a fost un succes, dar a dat si kixuri, vezi Veron. De multe ori nu inteleg cum gandeste omul asta, dar il consider cel mai mare antrenor din fotbalul contemporan. E incredibil cum poate scoate ce e mai bun dintr-un jucator, chiar si impotriva factorilor externi (precum in cazul lui Beckham, al lui Ronaldo etc.). Sa speram ca poate sa faca asta si cu Michael Owen, desi e un jucatore care se accidenteaza foarte usor. La fel m-am gandit si cand l-a transferat pe Hargreaves, care a fost chiar titular o perioada, dupa care s-a accidentat si asa a ramas.

Noul sezon din Premier League se anunta interesant, avand in vedere achizitiile celor de la Manchester City si faptul ca si-au pastrat antrenorul. Si mai interesant o sa fie in Champions League, unde Real si Barcelona vor intra tare, iar echipele din Italia par putin pe dinafara. In concluzie, avem ce vedea - noi sa fim sanatosi!

Un comentariu

  1. 3 Jul 2009 la 07:32

    Chiar ca dubioasa alegere...

Blah, blah, blah