Metropotam sunt cretini

Mare concurs mare pe Metropotam.ro:

Convinge-l pe Steven sa o lase pe Liv in oras cu tine si castiga bilete la Aerosmith

Domnul Steven Tyler, o lasati pe Liv afara, sa se joace cu noi? Nu asa convingi un superstar rock sa-si lase comoara de fata in oras cu tine, pentru acceptul lui e nevoie de munca si de texte inteligente. Asa ca, sa te vedem cum il convingi pe Steven sa o lase pe Liv in oras cu tine. Metropotam este intermediarul suprem, omul de legatura care ii va transmite mesajele tale persuasive solistului de la Aerosmith.

Asadar, posteaza intr-un comentariu replica prin care il vei convinge pe Steven sa te lase sa iesi cu Liv si Metropotam va da mesajul mai departe. Autorii celor mai convingatoare si inventive texte, doi la numar, vor castiga o invitatie la concertul Aerosmith, de pe 18 iunie, la Romexpo.

Pentru cei care cred ca Liv Tyler e o pustoaica consemnata in camera ei, lucrurile nu stau chiar asa. Liv are 32 de ani, un copil de 5 ani si este divortata din 2008. Nu pricep cum cineva poate sa faca un astfel de concurs!

Ma intreb cum poate avea cineva nesimtirea sa duca doua astfel de "cereri de lasat afara" lui Steven Tyler. Ne plangem ca tiganii strica imaginea tarii, dar noi am ajuns indeajuns de grobieni incat sa credem ca orice gluma de coltul blocului se potriveste in peisaj.

Draga domnita Irina, care ati scris despre concurs pe site, oare dumneavoastra sunteti cea care o sa ii dea lui Steven Tyler cele doua hartii? Sau n-o sa se intample nimic si e totul doar un bluf? Inteleg ca simbolul Metropotam e o vaca, dar nu credeam ca angajatii sunt selectati dupa criteriul de asemanare cu ea.

2 comentarii

  1. 12 May 2010 la 11:46

    De fapt, simbolul Metropotam e un hipopotam, nu o vaca :P

  2. 12 May 2010 la 13:56

    eram ironic :D

Blah, blah, blah