Metallica la a doua descalecare

Aseara am fost la concertul Metallica, eu si inca 23,999 de persoane. Show-ul a inceput pe la 14:30, cand am ajuns la stadion si ne-am pus pe asteptat la coada. Pana pe la 16:15, cand ne-au dat drumul, ne si plouase bine de tot. Am plecat de-acasa gandind pozitiv si impotriva oricaror blonde de la Meteo, sperand ca n-o sa ploua. M-am inselat.

Am alergat intr-un suflet de la poarta pana la primul obstacol, intrarea de la B. Acolo ne-au zis ca cei de la A trebuie s-o ia prin alta parte, dar s-au induplecat dupa un minut de rugi asidue si ne-au dat drumul mai departe. Sprintul a continuat pana la gard, iubitul gard, de care m-am dezlipit doar cateva minute pentru a-mi potoli setea. Si uite-asa am continuat sa stam in timp ce ploaia cadea fara oprire peste noi. Unii s-au gandit ca 'poate ploua' si si-au luat hanorace si alte chestii de plastic. Eu am zis ca 'n-o sa ploua' si mi-am luat un tricou pe mine. A batut si vantul, ne-a mai uscat, dupa care iar ploaie si tot asa.

In deschidere au fost niste neica-nimeni care m-au plictisit rau. Nevermind. Pe la 21:10 a inceput concertul Metallica, un spectacol desavarsit. Au cantat multe piese vechi, asa ca am recunoscut si eu cateva :D In timpul concertului si la final, membrii trupei au aruncat pene, dar nu am prins niciuna. Tot la final, Lars Ulrich a decis sa arunce 2 seturi de bete de tobe pe care le folosise in concert. Inainte sa arunce al doilea set, s-a apropiat fix de locul in care eram, asa ca m-a auzit cand am strigat "Over here!" si "Give it to me!". S-a uitat la mine si m-a intrebat: "Give it to you? Why?". Am urlat inapoi cum ca "I'm your biggest fan!" in timp ce mainile mele desenau un cerc imaginar prin aer. "Our biggest fan?" a intrebat, dupa care mi-a aruncat un bat! Uraaa!, eram in culmea fericirii.

A mai trecut un concert si o alta experienta unica, precum cea din '99. Urmeaza Iron Maiden, de la venirea carora au trecut 12 ani. Nu stiu cine va fi in deschidere, dar Monster Magnet in '99 si Cargo in '96 cu greu pot fi depasiti ca opening act.

alex silvia metallica

2 comentarii

  1. 25 Jul 2008 la 18:52

    as putea sa te ocarasc si sa-ti spun ca esti in toate felurile pentru minciuna cu biggest fan dar nu-ti spun decat ca la concertu de aseara chiar erai cel mai mare fan. aia care erau mai mari decat tine n-au incaput pe portile stadionului.

  2. 25 Jul 2008 la 19:15

    iar aia ca tine au trecut nestingheritzi printre zabrele.

Blah, blah, blah