Messi e mediocru

Toata lumea il ridica in slavi pe Lionel Messi, votat de jdemii de ori cel mai bun jucator al planetei, mai presus de Cristiano Ronaldo sau Wayne Rooney. Din pacate, nimeni nu ia in calcul contextul: Messi joaca in Spania.

Daca Ronaldo s-a afirmat atat in Anglia, cat si in Spania, iar Wayne Rooney e un jucator complet, Messi nu a jucat decat in Spania - campionatul unde jucatorii renunta la pressing in fata marelui superstar!

Stiti cum ar arata o faza cu Messi in Anglia, dupa primele driblinguri? La fel cum aratau si cele cu Ronaldo, impins in margine si rupt la picioare, cam in stilul asta:

tackle

Cu toate astea, Ronaldo a reusit sa se impuna, ceea ce Messi cu siguranta n-ar putea face. E mic, e rapid, dar si cand se enerveaza d-alde jucatori precum Roy Keane, s-a terminat cu jmecheria.

Deci hai sa terminam cu adulatia asta pentru o echipa la meciurile careia te ia somnul, o echipa care castiga un campionat in care doar Real Madrid mai joaca ceva, o echipa care nu va mai insemna nimic dupa retragerile lui Xavi si Iniesta.

6 comentarii

 1. 22 Mar 2013 la 18:12

  E superb rationamentul! Adica o fi el rapid, tehnic, inventiv si cu viziune pe teren si da gol din orice pozitie, dar daca-i rupi picioarele la ce-i mai foloseste? :))

 2. 22 Mar 2013 la 20:18

  Nu :-$

  Eu am scris pe scurt, dar ideea asta e, ca in Spania nu se intra la el, pur si simplu e lasat sa faca ce vrea. Desigur, am exagerat in articol si cu poza folosita, dar numai pentru ca m-am saturat de pigmeul ala.

 3. 22 Mar 2013 la 22:13

  sire din pacate tind sa iti dau dreptate .....ffff multi jucatori de valoare au jucat fabulos intr-o anumita echipa iar la transferul in alt campionat au jucat mediocru...pe messi il astept sa vad ce joaca la nationala peste un an in brazilia la cm .........cu toate ca si acolo are niste coechipieri extraordinari....
  vedem ....oricum daca nu ajung in finala....la ce lot au .....e un esec dupa opinia mea...

 4. 23 Mar 2013 la 01:34

  Mi-ai umplut inima de fericire \:D/

 5. 23 Mar 2013 la 11:12

  gica se referea la roy keane in perioada lui de la celtic :))

 6. 23 Mar 2013 la 23:29

  cand ii ziceam io lu' roy keane sa-l ia pe rooney la united, tu nici drept de signatura n-aveai!

Blah, blah, blah