Merge prost netul...

Prin aprilie '98 am ajuns si eu sa am comp si net, printre ultimii din clasa. Eram extraordinar de fericit, primisem 'cadou' si un cont la IBM, super tare!

Am venit acasa intr-o zi, cu un prieten, si am intrat pe site-ul Aerosmith.com. El nu era foarte interesat, cred ca mai mult se uita la mine cat de disperat eram :) Am intrat la sectiunea audio, unde se gaseau wave-uri de 400-600k, pe care ardeam de nerabdare sa le trag pe hard :D Cum la IBM se faceau conturi de net cu cardu', va dati seama ca serverul din Romania, facut sa reziste atunci cand clientii IBM din SUA erau pe la noi, nu mai putea sa duca atatea conexiuni si mergea... incetisor. In timp ce eu descarcam in bitzi, cu Netscape-ul ce-mi arata fro 16-20 de ore pana se termina de tras wave-ul, amicul meu imi spune: "Ba, io plec, mai am si alte treburi" :D Normal, avea si alte lucruri de facut... pana a doua zi.

Azi a trebuit sa trag un fisier prin proxy, am gasit unul din State si a mers... incetisor. Pentru cateva secunde, am calatorit 10 ani inapoi in timp.

download

2 comentarii

  1. 19 Jun 2008 la 08:59

    Revolution? Haoleu! Ce planuiesti ?

  2. 19 Jun 2008 la 13:04

    nimica nu planuiesc,
    constat si calatoresc...

Blah, blah, blah