Mega Image face promotie la produse expirate de 4 zile

Sucurile sunt, de obicei, toate in aceeasi zona a supermarket-ului. Sau, ma rog, grupate in 2-3 zone. De aceea m-a mirat aceasta promotie la 4 cutii de Prigat, expusa intr-un colt din zona de apa minerala si plata. M-am uitat cu atentie la data de pe cutii, care aratau destul de ponosit. Cu surprindere am vazut ca expirau pe 27 martie, adica acum 4 zile!

promotie mega image 1

promotie mega image 2

Nu are rost sa vorbim de OPC si alte asemenea, ca n-am chef de circ. Tot ce trebuie sa facem pe viitor e sa privim mai atent ce cumparam. Pentru ca la Mega Image se mai fac o multitudine de alte magarii, cum ar fi schimbatul datei de expirare pe anumite produse, bagatul la rotisor a carnii stricate si altele.

Noi sa fim, cu voia lui Dumnezeu, sanatosi!

8 comentarii

 1. 12 Apr 2010 la 22:08

  stiu magazinul....ii stiu si pe angajati le stiu si pe sefele din acest magazin. cand sefele sunt vai steaua lor(toate,au maxim liceul )e normal ca angajat sa nu iti faci treaba,neavand practic sef.ai dreptate cu ceea ce zici.puteai sa zici si locatia magazinului ca oricum nu va lua cineva atitudine.

 2. 13 Apr 2010 la 01:12

  n-am vrut sa le fac probleme fix angajatilor respectivi, pentru ca au niste salarii vai-de-ei. oricum, daca li se numara si pungile alea de plastic la schimbarea de tura... no comment.

 3. 18 Mar 2012 la 12:08

  da, am cumparat cascaval delaco mozarela de la mega image, ambalat de ei, si cred ca e expirat pt ca pe aqmbalaj scrie ca a fost pus la vanzare pe 13.04.2012 si expira pe 21. mai cred ca e expirat pt ca la 1 h mi-au aparut pete rosii pe corp.

 4. 18 Mar 2012 la 14:30

  da, se pare ca e o practica si la puii de la rotisor... imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat :(

 5. 24 May 2012 la 16:48

  Am cumparat azi de la Mega Image TINERETULUI niste cremwusti fara E-uri.. cand am deschis ambalajul a trebuit sa ma tin de nas pentru ca mirosea ingrozitor ! Am facut sesisare la toate organele abilitate, inclusiv la Mega Image. Asa am aflat ca nu exista nici o institutie a statului abilitata sa nu confirme daca au sau nu E-uri ! Nimeni nu ne poate confirma ca ceea ce este specificat pe eticheta, mancam ! Din pacate cei de la ANSVSA mi-au comunicau ca mai era 1 kg de cremwursti care avea aspect si miros NORMAL… Din moment ce eu si colegii de birou nu am putut suporta mirosul si inspectorul care a fost la Mega Image in control mi-a comunicat ca totul era perfect , oameni buni, trageti concluzia… Basca ca am platit din buzunar bani pentru analizele de laborator… Conclizia: noi suntem nebunii care trebuie sa mancam mancare stricata si nu avem nici o institutie care sa ne apere drepturile.. Poti muri cu dreptatea-n mana in rahatul asta de tara !!!

 6. 24 May 2012 la 19:41

  romanule, asa e, in Romania mori cu dreptatea in mana. din punctul asta de vedere, nu s-a schimbat nimic dupa revolutie.

 7. 25 May 2012 la 01:53

  Produsele se imput mai rau si mai rapid fara "E-uri". Ca fix de aia se baga in ele conservanti, arome si coloranti - sa tina mai mult, sa miroasa si sa arate mai bine.

  Daca un pachet cumparat contine un produs expirat/ alterat, nu inseamna ca si cele din jur sunt la fel.

 8. 25 May 2012 la 19:00

  Ai dreptate, Ana, dar chiar mai ai chef sa iei un pachet fix de langa ala expirat cu inima impacata? Eu nu mai am chef sa cumpar din magazinul ala vreo 2-3 luni...

Blah, blah, blah