Medalie pentru Dinamo, reversul pentru Torje

Speriati de tentatiile nocturne ale Bucurestiului, conducatorii au luat masuri. Dinamovistii i-au luat lui Torje un apartament cu chirie si l-au mutat pe tatal sau cu serviciul in Bucuresti pentru a nu-l scapa din ochi pe mijlocasul de 18 ani. In incercarea de a-l feri de viata de noapte a Bucurestiului si pentru a-l lasa sa se concentreze exclusiv la fotbal, oficialii din Stefan cel Mare au facut eforturi pentru a-l muta cu serviciul pe tatal lui Gabriel Torje in Capitala. Parintele mijlocasului lucra la o companie de telefonie in Timisoara, dar va veni in Bucuresti special pentru a locui impreuna cu Gabriel.

Sefii dinamovisti i-au pus la dispozitie internationalului de tineret un apartament cu trei camere, in apropierea stadionului din stefan cel Mare, pentru care fotbalistul achita o chirie de 1.000 de euro pe luna. "Baiatul este foarte cuminte si serios. Lui ii place sa cinte, sa danseze, nu pune gura pe tigari sau pe bautura. Totusi, este foarte bine ca unul dintre parinti va sta cu el, pentru ca in Bucuresti tentatia este foarte mare, iar un anturaj nefavorabil ii poate influenta cariera", a spus unul dintre oficialii dinamovisti. Pentru moment, doar tatal sau va locui cu Torje, insa pe viitor mijlocasul are de gind sa le aduca in Capitala si pe mama, si pe sora sa.


Inainte de a pleca in cantonamentul de pregatire din Antalya, Gabriel Torje a facut comanda pentru un Audi A5. Torje a platit aproximativ 52.000 de euro in schimbul bolidului.

via GSfuckingP.

Blah, blah, blah