Mare nesimtire la Antena 1

De curand observam ca si acum, in 2011, PRO TV taie din filme. Nu credeam ca mai e posibil asa ceva, ca doar nu mai suntem in "era" Amerom si SOTI.

Ma uitam la emisiunea "Un show pacatos", unde era invitat iluzionistul Alin Blaine. Ma rog, mai putin important. Dupa ce au stat de certuri cu Pepe, Oana si ma-sa, Capatos l-a invitat pe fuga si Alin Blaine. Omul a intrat si as-a apucat sa faca o iluzie. Capatos ii tot striga: mai ai un minut, mai ai 30 de secunde. Omul se grabea, logic. Si, pana sa se termine momentul de iluzionism, pur si simplu au intrat reclamele. Pur si simplu.

Au urmat 7 minute de reclame reclame. Inteleg ca publicitatea trebuie sa intre la ora fixa (00:54 in cazul asta), dar de ce nu-si organizeaza altfel timpul ca sa nu-si bata joc de invitati si telespectatori deopotriva?

Dupa cele 7 minute de aceleasi reclame jegoase pe care le vedem non-stop pe tot parcursul emisiunii, a revenit Capatos si si-a cerut scuze ca nu s-a vazut finalul momentului de magie, anuntandu-ne ca intr-adevar verigheta era in cafea. Pai mai bine ne recita Capatos rapid iluzia, ne facea un rezumat si nu mai trebuia sa vina Alin Blaine de-acasa.

Degeaba unele televiziuni au inceput sa emita HD, poa' sa emita 3D sau 6D ca degeaba. Daca se tot fac magarii de genul asta, ca la d-alde PRO TV si Antena 1, tot in epoca de piatra a televiziunii am ramas.

Blah, blah, blah