Manchester United nu are nevoie de transferuri pentru sezonul viitor

De cateva luni citesc numai stiri despre cum o sa vina Mourinho la ManUtd si cum o sa transfere el jucatori de sute de milioane de lire. Sper din toata inima sa nu se intample nici una, nici alta. Daca despre Mourinho (si antipatia mea pentru ce face si cum face el) am mai vorbit, e timpul sa discutam despre jucatorii din curtea lui United.

Daca nu sunt accidentari si jucatorii sunt lasati sa joace pe posturile lor, Man United arata excelent. Iata tabloul:

manutd2016

E normal sa imi faca cu ochiul transferuri precum cel al lui Kroos (in loc de Carrick in schema), Griezmann (in loc de Lindgard) sau Kane (in loc de Rashford). Dar chiar si asa, daca i-ar juca pe oameni acolo unde dau randament maxim, atunci United ar fi prins fara probleme podiumul. Iar cu doua-trei plombe ar lua titlul fluierand. Din pacate, ca sa ne ferim de Mourinho trebuie sa-l mai tinem un an pe Van Gaal. Sau poate ca nu, desi nu vad conducatorii lui United atat de hotarati sa-i ofere fraiele lui Giggs incepand din vara.

Si, vorb-aia, 'daca doriti sa revedeti', va propun sa intrati pe www.unitedinhistory.com. Veti avea posibilitatea sa aflati cateva statistici despre United pe parcursul vietii voastre. La capitolul cancanuri, am aflat si eu ca sunt nascut in aceeasi zi cu Kagawa :) Asta pe langa Raducioiu, desigur :))

UnitedinHistory

4 comentarii

 1. 13 May 2016 la 06:38

  baaaaaaaaaa de unde ai tabloul de joc ??? voi jucati cu 2 varfuri 2 extreme ?? cel putin asa arata grafica ,,,,inca ceva cu 2-3 plombe e posibil sa nu prindeti nici macar locul 3 nu mai zic de titlu,,,,inca ceva ...esti nascut in acceasi zi cu raducioiu ??? @@@ se vede in jocul tau @@@@@@@@@@@@

 2. 13 May 2016 la 09:01

  eu am facut echipa aia, de ce nu-ti place? sa stii ca 2-3 plombe de genul Varane si Griezmann sunt absolut bestiale, nu stiu de ce zici ca n-ar prinde locul 3.

  problema nu e la jucatori, e la antrenor. mai e putin si aflam cum stam pentru anul viitor.

 3. 17 May 2016 la 18:29

  '' desi nu vad conducatorii lui United atat de hotarati sa-i ofere fraiele lui Giggs incepand din vara.'' BAAAAAAAAAA.........aia de la loja nu au nici o strabatere sa-l puna manager pe giggs @@@@@@@

 4. 17 May 2016 la 20:41

  Sa nu cobim!!!

Blah, blah, blah