Manchester United a castigat Cupa Ligii

In ciuda unui joc slab si a lipsei omogenitatii, Man United castiga inca un trofeu secunda: Cupa Ligii. Atat parcursul pana in finala cat si finala in sine nu au lasat in unrma foarte multe clipe memorabile. Poate doar impresia ca, atunci cand nu ies individualitatile la rampa, Man United nu castiga. Uneori chiar pierde.

Printre lucrurile la care am zambit, poate usor amar, se afla cele de mai jos. E greu la deal cu boii mici si, pe alocuri, supra-estimati.

Sapca lui Ferguson

Alex Ferguson s-a transformat definitiv in spectator odata cu acest accesoriu vestimentar. Nu stiu de ce, nu are prea mult sens, dar asa simt.

Relatia lui Rooney cu Mourinho e ok

Cu toate ca lui Rooney nu-i place sa fie rezerva, iata ca sub conducerea lui Mourinho a acceptat si acest statut. Se zvoneste ca va pleca in China, il vrea si Everton inapoi... dar nu cred ca va pleca.

Jucatorii s-au bucurat de victorie, Mourinho nu prea

Este evident si pentru Jose Mourinho ca echipa nu prea joaca si ca victoriile sunt aduse mai mult de executiile individuale. Are motive sa fie ingrijorat.

Va las cu o imagine exceptionala: la varsta si la cariera pe care o are, Ferguson ramane un mare iubitor al fotbalului. Iar astfel de oameni sunt din ce in ce mai rari. Clipul de mai jos il arata pe Ferguson in tribuna in clipa cand Zlatan marca primul gol al lui United.

Blah, blah, blah