Mamaia nu face banii

Toata lumea stie ca Mamaia costa mult peste cat face si cu toate astea statiunea noastra fruntasa se umple pana la refuz in fiecare an. Anul acesta au ajuns camerele sa coste 3000 de lei pe noapte la Hotel Vega si tot s-au dat ca painea calda. E un hotel misto, e de lux, te uiti la mare din pat, dar totusi... e-n Mamaia!

Am stat si eu la Vega in urma cu foarte multi ani, inainte sa fie renovat, si nu m-a entuziasmat pana la beatitudine faptul ca puteam sa vad valurile marii de pe balcon. Nu pentru camera de hotel mergem la mare, iar timpul petrecut intre patru pereti ar trebui sa fie de numai cateva ore, pentru somn. Deci de ce sa dai 6000 de lei pentru un weekend?

Sunt multi oameni care fac bani usor in Romania, iar acesti oameni numai prosti nu sunt. Si atunci, cand vine vorba sa-i cheltuie, de ce nu se duc in Dubai de banii astia? In Ibiza, la Miami, in Los Angeles, oriunde altundeva decat la Mamaia!

Restul statiunilor de pe litoral stau la fel de prost. Te bucuri ca ai gasit cazare cu 400 de lei pe noapte in Olimp si apoi te trezesti in cea mai mizerabila camera posibila - stirile abunda de astfel de reportaje in fiecare an. Si, cu toate astea, lumea continua sa se incoloneze in fiecare an pe Autostrada Soarelui si sa mearga, ca melcul, spre minunatul litoral romanesc.

Le urez vacanta placuta!

Blah, blah, blah