Mai urmeaza 5 filme de actiune cu Liam Neeson

Mi-a placut seria "Die Hard" cu Bruce Willis si, in lipsa de continuari, m-am bucurat la seria "Taken" cu Liam Neeson. Sunt filme usoare, cu multa actiune si unele accente comice sau dramatice. Dupa ultimul "Taken", Liam Neeson a mai facut filme mai mult sau mai putin identice si mi s-au parut OK pentru o vizionare de sambata seara. Asa ca am ramas surprins placut sa aflu ca mai sunt in post sau pre-productie inca 5 filme de genul asta:

Honest Thief (2020)
Un jefuitor de banci decide sa se predea pentru ca s-a indragostit si vrea sa duca o viata cinstita. Dar isi da seama ca agentii FBI sunt corupti si acum trebuie sa lupte pentru a-si dovedi nevinovatia.

The Minuteman (2020)
Un fermier din Arizona decide sa apere un tanar mexican care este urmarit de asasinii cartelului care-l urmaresc.

The Ice Road (2021)
Dupa un accident de mina in nordul indepartat al Canadei, un sofer pe gheata duce o misiune de salvarea imposibila pentru a salva viata minerilor captivi.

Charlie Johnson in the Flames (2021)
Un jurnalist american calatoreste in Africa pentru a vana un colonel ucigas pe care vrea sa-l aduca in fata justitiei.

Marlowe (2021)
Neeson joaca rolul detectivului Philip Marlowe din romanele lui Raymond Chandler. Am citit multe din cartile lui Chandler in copilariei pentru ca imi placeau romanele politiste, iar o ecranizare cu Liam Neeson e cireasa de pe tort. Sper ca asta sa fie primul film dintr-o serie de mai multe.

Blah, blah, blah