M-am saturat de Van Gaal

A antrenat la Ajax, Barca, Bayern si echipa Olandei. A castigat cupe si campionate. Aparent, e un antrenor foarte bun. In practica, Van Gaal nu are nici o legatura cu fotbalul britanic.

A facut jdemii de experimente anul trecut, a aruncat cu banii si n-a nimerit. La fel si anul asta, tot felul de transferuri aiurea, bani grei aruncati, certuri cu jucatorii s.a.m.d.

Deja m-am saturat de 'filosofia' olandezului. Chiar daca pare lipsit de experienta, Ryan Giggs il poate inlocui cu succes pe marele Van Gaal. Motivul e simplu: Ryan Giggs nu se jeneaza sa-l intrebe pe Ferguson una sau alta. Ryan Giggs ii poate aduce langa el pe fratii Neville si Paul Scholes. Nu cred ca Beckham are chef sa se bage la munca de jos, iar Nicky Butt stiu ca e prin club, pe undeva (Head of Coaching), deci e acolo.

Ryan Giggs are prestanta, are coloana vertebrala si a jucat toata viata lui la acest club. Este un om care stie fotbalul britanic, stie adversarii, stie ce inseamna Manchester United. Si stie ca poate discuta oricand cu Sir Alex.

Nu stiu ce va fi sezonul asta, dar primele semne indica un parcurs excelent pentru Manchester City. Si n-ar fi o problema sa mai treaca un an fara titlu, daca ar fi perspective. Numai ca fix asta lipseste la United: o perspectiva pozitiva.

Viitorul nu suna bine cu Van Gaal.

ryan_giggs

Blah, blah, blah