Los cojones de Fabio

Fabio Capello n-ar trebui sa aiba dileme. Ultima varianta de echipa folosita a fost castigatoare. Numai ca exista presiuni din toate partile pentru ca unul sau altul sa se afle in echipa.

La urmatorul meci al Angliei ne va fi destul de evident sa intelegem omul Capello - este el indeajuns de tare incat sa mearga pe fotbalul din capul lui, sau se va topi ca o cadana, muiata de cuvintele dulci soptite la gard?

Iata dilemele italianului:

1. s-a refacut Gerrard, unde-l bagi?

a. in centru, in locul lui Lampard, dar pe ce motiv?
b. pe stanga, in locul lui Joe Cole, care a jucat exemplar? plus ca Gerrard nu agreaza deloc varianta asta...
c. il tii rezerva (sfatul meu)

2. e apt Owen, ce faci?

a. in fata, in locul lui Heskey - de ce?
b. il tii rezerva
c. il scoti din lot (parerea mea)

3. e 100% si Hargreaves, cum procedezi?

a. il bagi in teren - mijlocas, fundas dreapta, ce?
b. il tii rezerva (cum ar fi logic)

4. talentatul domn Beckham mai poate, deci, ce faci cu el?

a. il bagi in locul lui Walcott - ai innebunit?
b. il tii rezerva (de bun simt, mai ales ca e bun pe final, daca esti condus)

In concluzie: daca echipa a jucat foarte bine in formula folosita, NU o schimba, dle Capello. Arata degetul mijlociu federatiei, fa-le scene obscene fanilor, ignora orgoliile din echipa si fa-ti treaba! Esti antrenor, nu portavoce!

3 comentarii

 1. 13 Sep 2008 la 13:21

  Gerrard e mai bun ca Lampard. Gerrard e cel mai bun din lume.
  Asta cu echipa castigatoare e aiurea, nu ai acelasi noroc in fiecare meci. In minutul 1 au aia corner si iei gol, ce mai face echipa castigatoare?

 2. 13 Sep 2008 la 14:41

  Pinkule depinde de adversar. La o defensiva inalta si organizata, dar lenta precum cea a Croatiei, merge varianta cu Walcott si Cole. Dar la o defensiva normala dar cu viteza de reactie, mai bine joci cu Beckham si Gerrard, mult mai precisi si mai buni din afara careului. E mult mai complicat decat pare.

 3. 13 Sep 2008 la 17:12

  gerrard e cel mai bun din cosmos, ok, sa intre. la fel si cu beckham, al carui fan sunt de ani de zile. poate m-am exprimat prost, dar m-am referit la faptul ca sa nu-l bagi pe X pe alt post decat joaca el, doar de dragul de a-l baga pentru ca X e mare valoare si nu poa' sa stea pa banca.

Blah, blah, blah