Live in 2011

Reduceri pentru studenti la Bob Dylan, bilete mai ieftine prin Orange la Aerosmith si artisti care-si amana/anuleaza concertele - ce misto, nu? Peste toate vine esecul Bestfest-ului, care nu s-a mai tinut. 2010 s-a contractat cu un an inainte, asa ca vom avea totusi parte de cateva concerte mari, favoritele mele fiind Aerosmith, AC/DC si Cranberries. De Sonisphere nu mai zic, pentru ca nu ma duc in nici o zi, dar e un festival aparte.

Problema e: ce facem la anu'? Nu cred ca mai vine nimeni, sincer sa fiu. E posibil sa fie unul sau doi (maxim!) artisti cu nume, cel mai probabil facut prin anii '90. Un exemplu ar fi Guns N' Roses. In rest, zic eu, mai nimic. Si pentru ca ni s-a deschis apetitul pentru concerte, probabil o sa ne inecam amarul in prestatii live romanesti - Vama, BUG Mafia, Timpuri Noi (daca-si revin la formula obisnuita), Kamelia (daca lanseaza album) s.a.m.d.

Un calcul simplu spune ca pe concertele mari din 2011 o sa dam vreo 5-600 de lei (in zona Golden/A). Intrebarea ramane, oare o sa-i avem si p-aia? Oricum, un lucru e cert: iesirea din criza e in decembrie 2012, odata cu sfarsitul lumii. Si pana atunci nu ne ramane decat sa cheltuim tot ce-am agonisit, ca doar nu luam banii cu noi pe lumea ailalalta!

Blah, blah, blah