Lacrimi de Liverpool

Tot ce aud zilele-astea sunt smiorcaielile celor de la Liverpool ca au facut egal cu Everton din cauza arbitrului. Si circula poza urmatoare pe net:

offside liverpool

Ce-i corect, e corect - asta e momentul centrarii si golul a fost valabil. Dar sa nu uitam pentru ce se bate Liverpool in campionat... sa nu retrogradeze! Dar sunt pe locul 12, asa ca sunt destul de asigurati de prezenta in Premier League si la anu'.

Manchester United a pierdut un campionat acum doi ani, am mai scris despre asta. Golul lui Drogba, din offside de 2 metri:

Asa ca sa mai lasam batista din mana si sa punem mana sa invatam fotbal, in loc sa cersim penaltiuri prin penibilul ala de Suarez, care nu stie decat sa injure, sa faca hent si sa cada in careu!

2 comentarii

  1. 30 Oct 2012 la 05:17

    bai, da' tupeu mult mai ai sa vorbesti dupa weekendul asta. Zau, United a jucat penibil de tot, golul trei a fost din offside si Chelsea s-a pisat bine de tot pe Manchester la sfarsitul primei reprize. Nu cred ca am mai vazut de mult un meci asa prost facut de United si au fost destule foarte proaste in ultimii ani.

  2. 30 Oct 2012 la 10:26

    "norocul tine cu cei puternici" :))

    tocmai tu, tocmai tu sa critici articolul meu. s-a intors lumea cu romania in sus :D

Blah, blah, blah